Aktywne Wpisy
ChlopoRobotnik2137 +1115
Palacze to podludzie…sytuacja z przed chwili , chuop po 40 pali cienkiego papierosa czem prędzej na peronie żeby jak najwiecej nawciagac się. Pociąg już jedzie a pet nadal cały. Zaciąga się jak szalony by resztę pęta wrzucić na tory… już nie wspomnę o toaletach na lotniskach gdzie wiecznie śmierdzi fajkami bo jaśniepan nie umie wytrzymać bez fajki kilka godzin. No podludzie
#papierosy #fajki #palenie #tyton
#papierosy #fajki #palenie #tyton
KingaM +5
Mieć tyle hajsu, a mieć stylistę/poczucie stylu na poziomie gimnazjalisty podczas dojrzewania na wsi.. #modameska #zuckerberg
Chyba, że to celowo, w sensie, jak pawie: ten ogon do niczego się nie przyda, jest bezużyteczny, ciąży, większe ryzyko, że zginę, a mimo to mnie stać na niego, czyli jestem zacnym samcem.
Chyba, że to celowo, w sensie, jak pawie: ten ogon do niczego się nie przyda, jest bezużyteczny, ciąży, większe ryzyko, że zginę, a mimo to mnie stać na niego, czyli jestem zacnym samcem.
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak nie wiesz jak ma na imię, ile ma lat itp. itd. to ją po prostu zapytaj. Trzeba mieć jaja w dzisiejszym świecie żeby podejść i najnormalniej w świecie pogadać. W wykastrowanym społeczeństwie już to się zaczyna coraz rzadziej zdarzać : P.
Ale zdajesz sobie sprawę z tego, że to taka sama wymówka, jaką masz przed chodzeniem na siłownię czy uczeniem się?
Zacznijmy od tego, że chrzań w ogóle jakieś wymysły. Po prostu podbij, powiedz cokolwiek co będzie bardziej błyskotliwe od "gheek" i rozkręć rozmowę. Gadaj jak z koleżanką/siostrą etc. Na luzie. Jak będzie fajna to weź numer zanim wyjdziesz i wsio.
Od tego typu tekstów to bym stronił. Wiesz czemu? Bo ona może zareagować np. tak:
- nie będzie wiedziała WTF ten ćpun chce,
- zrobi głupią minę
- potraktuje Cię jak idiotę
- pośmieje się trochę, powie "tak, ja też"
I załóżmy, że zdarza się czwarta opcja. Co odpowiadasz?
Nie wiem po co komplikować sobie życie.
Zobacz, nic nie stracisz podbijając do niej a może to być fajna historia. Może
Lol, no to nie ma wyjścia ; /
Tylko, że do autobusu to tak średnio :P.