Wpis z mikrobloga

Dobra jest gruby temat

Znajoma zagadała że pójdzie ze mną cimcirimcim ale muszę też posunąć jej koleżankę grubą loszke
Loszka przez męską część społeczeństwa zaniedbana a też by chciała cimcirimcim

Kurde jak mi nie pasuje ten układ, znajoma apetyczna 166, 48kg, długie włosy a ta loszka 21 wiosen, 170cm, 85kg

Co robić czat, co robić???

#podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow #s--s #kobiety
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@koral o czym? O orgiach na 20 osób na afterach, o byciu nazywaniu mała k---ą, o 18 i 38 na raz czy o tym, że jak ktoś miał siostre to nie chciał mnie w domu. Nie ma o czym mówić :p
  • Odpowiedz
@koral nie ma lajtowych. Kolega mnie prosił żebym mu pomógł w klubie, zaczął gadać z laską i jej pyta czy widziala walke Pudziana. Przeprosiłem ją i mówię, że dopiero sie uczy rozmawiać z kobietami. A ja jestem skrzydłowym. Co to skrzydlowy? Ktoś kto ma wypaść gorzej niż on. To Ci nie wyszlo. Rano kupila mi jeszcze fajki.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Ziutek_Grabaz czyli taki początkujący jesteś jeszcze :)

Ja głęboko spojrzałem na laskę w klubie, podszedłem złapałem za rękę i bez słowa z nią wyszedłem w połowie cimcirimcim, zadzwoniła po koleżankę aby do nas dołączyła
Rano pierwsza robiła kawę, druga śniadanie
  • Odpowiedz
@koral chciałeś lajtowe. Zdarzyło mi sie specjalnie głośno sikać w kibel bo wiedziałem, że laska co spi obok w pokoju u ziomka geja pomyśli że jak tak głośno sikam to ma dużego. Po paru minutach usłyszałem pukanie w drzwi.
  • Odpowiedz