Wpis z mikrobloga

tyle wtykow wciągnąłem odkurzaczem że jak teraz go włączę to rozsiewa się ten smród
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 14
@okusuri: takie g---o które teraz masowo próbuje wbić się na chatę do ciepłego zanim przyjdzie mróz i je zabije, a jak się to rozgniecie to wydobywa się taki charakterystyczny smród

jeszcze do tego te kureskie biedronki azjatyckie które też się wbijają każdą najmniejszą szczeliną ( ͠° °)

nie mam już siły do tego gówna, chociaż teraz zamontowałem moskitiere na jednym oknie to wtyki już mi
  • Odpowiedz
@Teuvo: Polecam przy rogach drzwi wzdłuż ściany dać te tekturowe łapki z lepem. U mnie było to tak skuteczne, że po tygodniu łapkę trzeba było wymienić bo przechodziły po trupach
  • Odpowiedz
@Teuvo: one omijają otwieralną moskitierę - przeciskają się pod szczotką. Przed chwilą opryskałem elewację środkiem owadobójczym. Chyba zacznę robić to przemysłowo opryskiwaczem
  • Odpowiedz
  • 1
@Dzia-do-stwo: nie wiem jaka to otwieralna ale przez moją się nie przeciskają bo odkąd jest zamontowana to już ich nie mam w pokoju

co innego biedronki, one się przez wszystko przecisną
  • Odpowiedz
@Teuvo: chlop. Weź se na przyszłość kup na allegro saszetę permytryny. 15zl, nie majątek. Rozrób wedle instrukcji. Spryskaj powierzchnie płaskie i pionowe, gdzie to może łazić i spokój na kilka miechów. Jak ci zostanie to nawet firanki możesz na lato zaimpregnować to będziesz miał cmentarze musze na parapetach.
  • Odpowiedz