Wpis z mikrobloga

Mam dziwne hobby ( ͡º ͜ʖ͡º) zbieram umowy sprzedaży pojazdów, karty pojazdów. Czasami przeglądam sobie te umowy i zastanawiam się ile jeszcze ich dojdzie. No i mam nadzieję, że niebawem dojdą jeszcze 2 umowy ( ͡º ͜ʖ͡º) sprzedaży i zakupu.

#motoryzacja #motocykle
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zielony_goblin: Sporo się nagrzebałeś przy er-5. Moze jednak zostawisz i dokupisz następny? Ja mam swoje pierwsze moto drugi sezon i w sumie może kupiłbym cos innego ( mam tam już coś w głowie zaplanowane), ale łatwo się przywiązuje i szkoda mi sprzedawać:-D
  • Odpowiedz
@mathiaz1: Noo właśnie sporo się nagrzebałem, ostatnio zmieniłem kierownicę, chodzi jak w zegarku i... no właśnie. Mam maszynę na tip-top i jakoś mi się znudziło. Nie mówię, że to zły sprzęt bo się odpycha, w winkle też się ładnie składa. Mega poczciwa maszyna, ale nie mam tego WOOOW jak parkuje i się obracam ( ͡ ͜ʖ ͡) zmiana na er-6f to głównie moja fanaberia XD
  • Odpowiedz
@Vader-Poland: Wiem, siedziałem na nim, bo chciałem kupić i czar prysł w momencie wsiadania na moto. Zaskoczony byłem, jakie to jest kompaktowe. Niestety dla mnie samego był za mały, a co dopiero, jak od początku zakładaliśmy jazdę we dwójkę. Gdybym to zapakował kufrem i sakwami, to bym chyba z miejsca nie ruszył xD Ale moto samo w sobie bardzo ładne.

@zielony_goblin Ty się raczej nad Z750 zastanów.
  • Odpowiedz