Jak przeglądam oferty sprzedaży z powiatowych i gminnych to staje się jasne że zmniejszająca się populacja nie zwiększy podaży.
Większość ofert to są rudery do których trzeba włożyć drugie tyle żeby zburzyć co tam jest i postawić nowy budynek. A dla samej ziemi też się nie opłaca bo to jest poza jakimkolwiek top100.
Nie wiem do kogo są skierowane takie oferty, nikt o zdrowych zmysłach nie weźmie na to kredytu.
@swango: Hehe, już wiele razy pisałam właśnie o odklejonych cenach takich ruder i to właśnie w lubelskim xd. W moich rodzinnych stronach to stoją takie domy i niszczeją. Ludzie za kostki z PRL wołają po pół miliona na zadupiu przy granicy z Ukrainą xd. Tu by się katastralny przydał, cena by się urealniła i może by się ktoś skusił, nawet na domek letniskowy.
Większość ofert to są rudery do których trzeba włożyć drugie tyle żeby zburzyć co tam jest i postawić nowy budynek. A dla samej ziemi też się nie opłaca bo to jest poza jakimkolwiek top100.
Nie wiem do kogo są skierowane takie oferty, nikt o zdrowych zmysłach nie weźmie na to kredytu.
#nieruchomosci
źródło: temp_file2830549587171656013
Pobierzźródło: temp_file6086553717906767034
Pobierza pow domu 130 mkw