Wpis z mikrobloga

@asdfzxcvqwerty: Czy to TLT, czy to DTLA to do zamknięcia była luka.

DTLA właśnie ją zamknęła. Co się wydarzy dalej- zależy od rynku akcji. Jesteśmy w trendzie wzrostowym i to się liczy.

Poniżej wykres 2 godzinny. 2 ostatnie świeczki to dzisiejszy dzień.
tom-ek12333 - @asdfzxcvqwerty: Czy to TLT, czy to DTLA to do zamknięcia była luka. 

...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz
@Syjamnik a z luka mnie zwyczajnie rozbawił, bo przecież jeszcze wczoraj czy przedwczoraj się ładował w to all in, bo mu z kresek tak wychodziło, a dziś już widzi luki do zamknięcia na innym interwale
  • Odpowiedz
@tom-ek12333 ty cały czas farmazonisz, na TLT naganiałeś na centralnej górce, a jak zaczęło spadać, to stwierdziłeś, ze jednak jesteś bez pozycji, kont maklerskich masz kilka u różnych brokerów, o czym nawet sam pisałeś artykuł na bloga, wiec jakieś pojedyncze wycinki z jednego z odfiltrowanym okresem czasu, możesz sobie wsadzić w dupe
  • Odpowiedz
Mireczki, ale przecież te obligi to i tak się w kontekście lat kupuje. @tom-ek12333 na kij analizować jakieś luki czy zmiany z dnia na dzień, jak będziesz to trzymać kilka lat (no bo stopy z dnia na dzień ot tak ci szybko spadać nie będą).

Po co ci ten stresik, kup i zapomnij
  • Odpowiedz
@maniek74: ale to ty dzwonisz. Się nakręciłeś :p. Leków zapomniałeś wziąć. Ale już już spokojnie. Wszystko będzie dobrze.

W internetach mogę sobie pisać co chcę. Swoją strone szanuję i jest ona moją wizytówką.
  • Odpowiedz
@tom-ek12333 nie nakręciłem się, po prostu twoje wsrywy są w co drugim wpisie na tym tagu, wiec te co głupsze czasem komentuje jak już się na nie natknę, tobie wolno je pisać, mi wolno komentować
  • Odpowiedz