Wpis z mikrobloga

Bo jakiś zielony użytkownik, który lubuje się w skrajnych nadinterpretacjach zarzucił mi bycie grubasem, normalizację nadwagi i pojechał nie na totalnie nie temat robiąc wywodo-wysryw, ciekawi mnie opinia pozostałych ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#slubodpierwszegowejrzenia

Ludzie dzielą się na:

• Grubych i chudych (nie ma nic pomiędzy) 41.4% (46)
  • Nie każdy niechudy musi schudnąć 58.6% (65)

Oddanych głosów: 111

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Inch7allah: Osoby z prawidłową wagą mają stosunek masy ciała do wzrostu, który mieści się w normie, co sprzyja zdrowiu i zmniejsza ryzyko wielu chorób. Nadwaga oznacza zwiększoną masę ciała, przekraczającą normę, ale jeszcze nie kwalifikującą się jako otyłość, i może prowadzić do problemów zdrowotnych, takich jak nadciśnienie czy cukrzyca. Otyłość to już poważny stan, w którym nadmiar tkanki tłuszczowej znacząco zwiększa ryzyko poważnych chorób przewlekłych, w tym chorób serca i
  • Odpowiedz
@Inch7allah: Baracuda dostała prawdopodobnie boost do ego po tym jak z pizzy przeszła na keto i schudła, wypadałoby jednak poukładać sobie w głowie po takiej metamorfozie bo to że ciało wygląda lepiej( chociaż dla mnie ona jest jak kabanos) nie daje jej prawa by czuć się lepszą, jaki by nie był ten kudłaty to nie zasłużył na pogardę.
  • Odpowiedz
@wrotka00: wcale nie jest powiedziane, że ona przez keto tak schudła. Po zdjęciach na insta widać, że ostro przeciorała się przez siłownię. W mojej ocenie wyglądała lepiej przed metamorfozą, teraz wygląda jak szkapa z wystającą szczęką.
  • Odpowiedz
@Inch7allah: Nawet w tej edycji mamy cały przekrój ludzi o różnym podejściu do żywienia. Jest Barakara, która popadła w jakąś skrajność i widać, że sposób odżywiania nie służy jej zdrowiu, ma zmęczoną twarz (pomimo tej rozbudowanej pielęgnacji) i wygląda poważnie jak na 32 lata. Kudłaty raczej w normie, wygląda na normalnego chłopa, który lubi sobie wypić piwko, ale dba o aktywność fizyczną. Księgowa i Kermit lubią sobie kulinarnie dogodzić i
  • Odpowiedz