#slubodpierwszegowejrzenia Ech jak można smażyć kotlety w panierce bez tłuszczu na patelni xD jeszcze posmarował to majonezem xD Serwisant i Agata to już widać że są tacy ludzie chuje, takie chamy, dawaj k---a sos bo nie mam czasu na słuchanie że muszę dopłacić 2zl xD Ogólnie daje im jeszcze tydzień dwa i będą się wyzywać i kłócić na Maxa Damian to będzie taki pantofel że trafi do tej jej szafy z butami, chłop się boi czegokolwiek powiedzieć. Plus chociaż taki że się nie odezwał jak pracowała bo widać było że coś tam poważnego się działo i jakby jęknął to by dostał szmatą w Łeb.
@MrBeast: Nie był w poważnej relacji i boi się, że s-------i, pewnie dlatego na razie jest raczej takim "people pleaserem", ja bym go jeszcze od pantofli nie wyzywał. Z drugiej strony być może taki model jak dominująca kobita mu pasuje.
@MrBeast: Niektórzy ubzdurali sobie, że tłuszcz można zastąpić majonezem (w majonezie jest olej). Tak więc jakaś logika w tym jest, ale nie do kotletów w panierce, które potrzebują głębokiego tłuszczu.
Ech jak można smażyć kotlety w panierce bez tłuszczu na patelni xD jeszcze posmarował to majonezem xD
Serwisant i Agata to już widać że są tacy ludzie chuje, takie chamy, dawaj k---a sos bo nie mam czasu na słuchanie że muszę dopłacić 2zl xD
Ogólnie daje im jeszcze tydzień dwa i będą się wyzywać i kłócić na Maxa
Damian to będzie taki pantofel że trafi do tej jej szafy z butami, chłop się boi czegokolwiek powiedzieć. Plus chociaż taki że się nie odezwał jak pracowała bo widać było że coś tam poważnego się działo i jakby jęknął to by dostał szmatą w Łeb.