Wpis z mikrobloga

dlaczego ja mam tylu hejterow na wykopie jak jedyne co robie to ladnie wygladam i jestem super fajna??? nie rozumiem
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@stormi: bo to są bardzo zaburzeni ludzie kicia, oni nie tolerują i nie akceptują tego, że ktoś sobie może robić co mu się podoba i mieć ich zdanie w poważaniu, oni w swoich piwnicach uważają siebie za elitę jakąś, a boją się często wyjść do sklepu po bułki, totalne wariaty mówię Ci, mnie też hejtują regularnie, i oczerniają, ale ja to sobie z nich jaja robię, bo mnie oni bawią
  • Odpowiedz
@stormi: tego Mirka123 to nie trzeba nawet wyzywać, jego już życie wyzwało samo, i on już takie ostatnie podrygi z siebie wydaje jedynie, jak dla jego piana z pyska cieknie w tym amoku i tej frustracji, a dla mnie to zabawne jest, że ktoś takie emocje se przez internet ogólnie wydziela, bo to znaczy, że w życiu takim o normalnym to on nie istnieje, co jeszcze pogłębia komizm sytuacyjny całkowicie
  • Odpowiedz
@stormi: no pewnie, że tak, albo na większego kołka jego trzeba zamontować kicia, albo na kotwę chemiczną jakąś i tyle, to bardzo łatwe jest 😘
z fartem
  • Odpowiedz