Wpis z mikrobloga

Kur zawsze rano planuje w co to ja nie pogram na kompie
Jak za dzieciaka

Baldur, kingdome come, disco Elysium, cyberpunk czy days gone albo cywilizacja czy crusader kings

A potem przychodzi dzień, obowiązki dnia powszedniego. Czy rozrywki inne niż gry. Zostaje tak na prawdę godzina na grę. Odpalam coś i po 15 minutach wyłączam

Z żalem stwierdzam, kompletnie się z tym nie zgadzając - wyrosłem z gier komputerowych.

#gry #zalesie #gownowpis #takaprawda
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vealen0: ja na przykład miałem mega dużą przerwę na studiach, bo wciągnąłem się w seriale i mi minęło, teraz już lvl 30 i w ogóle nie oglądam, ale jak nie pogram dziennie z godzinkę to tak mi źle aż XD

Polecam taktykę zaczęcia 4-5 gier i tak skakanie między nimi - chyba, że coś Cię mega pochłonie, to wtedy grasz w to do oporu
  • Odpowiedz
  • 0
@Podstarzaly_Mandalorianin: Moje planuję polega na stwierdzeniu " a dziś pogram :tuwstawtytul, będzie super!"

a potem do tego nie dochodzi, a nawet jesli to, tak jak wspomnialem, to na krótką chwilę.

@t4il możliwe, jednak potrafię znaleźć tę godzinę. Tylko, że wtedy wyłączam po chwili. Możliwe, że to przez brak czasu - jestem zmęczony i jednak nie chcę przeładowywać
  • Odpowiedz