Wpis z mikrobloga

Co kieruje ludźmi, którzy każdą wolną chwilę poświęcają, na pokazywanie innym co tam dziwnego znowu #krul nie palnął? Z jednej strony śmieją się, że KNP nie ma szans, a z drugiej ostrzegają nas, że jak Korwin wejdzie do parlamentu to hańba i zagłada. Zdecydujcie się, albo nie ma szans, albo jest zagrożeniem. No i, nie ma w Polsce waszym zdaniem naprawdę ważniejszych problemów?

##!$%@? #tylkopalikot
  • 8
  • Odpowiedz
@Jozio0506: Odpowiem Ci jak to widzę od mojej strony.

JKM im więcej wiosen ma na karku tym bardziej mu odbija. Jedyną dobrą rzeczą jaką zrobił w swoim politycznym życiu był jego wniosek ustawy podczas tzw. nocy teczek. Potem to już leciał w dół i to ostro. Pomijam jego poglądy, bo ma do nich prawo jak każdy inny, ale jego zachowanie na forum publicznym każe wnioskować, że chyba mu odbija. Przykładów trudno
  • Odpowiedz
@Armo11: Też nie lubię jego zachowania, tak samo nie lubię zachowania dajmy na to Palikota. Natomiast nie spędzam wolnej chwili na wyszukiwanie czego tam Palikot nie powiedział - po co mam tracić czas. Działam w KNP, bo mimo wad Korwina uważam, że nie ma w tej chwili lepszej alternatywy dla walki o wolny rynek.

Mam nadzieję, że się mylę i po odejściu JKM Partia Libertariańska wygra wybory, a liberalizm w Polsce
  • Odpowiedz
@Jozio0506: Nie ma co porównywać JKM do Palikota. Palikot do dwulicowy idiota, który zmienia front w zależności od tego skąd wiatr wieje. JKM trzyma się swojej linii od lat.

Dla mnie każdy polityk to oszust z złodziej. Każdy z nich już miał władzę w łapach i nic z tym nie zrobił (nie licząc siebie oczywiście).

Każdy przed wyborami obiecuje, a i tak #!$%@? z tego potem zostaje. Nie ważne kto wygra
  • Odpowiedz