Aktywne Wpisy
wykop +57
📣 Widok multimedialny powraca! 📣
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Villeman +469
Boże Przenajświętszy, wygląda jakby pitbule i amstafy były sprzedawane w zestawach razem z tą patolą xD Jeden i ten sam schemat podludzi.
"Czterech mężczyzn weszło dziś na szlak z Kuźnic na Kalatówki z amstafem.
Mężczyźni nic nie robili sobie z przepisów obowiązujących w Tatrzańskim Parku Narodowym. Nie dość, że weszli z psem, to jeszcze spuścili go ze smyczy. Podeszli pod budkę, w której sprzedaje się bilety, jest ona umieszczona w połowie szlaku na Kalatówki
"Czterech mężczyzn weszło dziś na szlak z Kuźnic na Kalatówki z amstafem.
Mężczyźni nic nie robili sobie z przepisów obowiązujących w Tatrzańskim Parku Narodowym. Nie dość, że weszli z psem, to jeszcze spuścili go ze smyczy. Podeszli pod budkę, w której sprzedaje się bilety, jest ona umieszczona w połowie szlaku na Kalatówki
I niżej.
#inteligentnekomentarze #shitwykopsays
@jantarka: To miej chociaż trochę tej pieprzonej empatii i postaw się w roli Ukraińców, którzy w tej chwili walczą o przetrwanie swojego państwa czy o wolność tak jak my walczyliśmy przez dziesięciolecia będąc pod butem tyranów.
Mając takie doświadczenia historyczne każdy Polak powinien jak najbardziej rozumieć powagę sytuacji na Ukrainie.
@jantarka: Przepraszam bardzo, ale to Rosja doprowadziła do aneksji Krymu i to Rosja jest odpowiedzialna za pogorszenie relacji z krajami zachodu. To działanie Rosji, a nie Ukrainy godzi w nasze interesy.
Równie dobrze można powiedzieć, że Polacy w 1939 roku zachęcili Stalina do agresji na wschodzie, nie będąc w stanie utrzymać stabilności kraju i obronić go przed wrogiem zewnętrznym.
Jak Ukraińcy chcą destabilizować swoje państwo, to ich sprawa, nie uprawnia to nikogo do dokonania aneksji ich terytorium, zwłaszcza gdy sami umowami międzynarodowymi byli gwarantami bezpieczeństwa.
@dontonek: Ale sytuacja Ukrainy byłaby zupełnie inna gdyby nie agresja Rosji na Krym i gdyby nie akcje tak zwanych "separatystów" na wschodzie. Ukraina po wydarzeniach na Majdanie czekałaby na wybory i nie miała by takich problemów z utrzymanie stabilności gdyby nie działania Putina. To on jest odpowiedzialny za destabilizację na wschodzie kraju.
@jantarka: To w żaden sposób nie tłumaczy agresji Rosji na terytorium Krymu, mimo dużej autonomii jaką posiadał Krym.
@jantarka: a to jest komentarz do której mojej wypowiedzi konkretnie? Bo
@dontonek: Owszem, ale potencjalni separatyści nie byliby tak chętni do walki gdyby nie "pomoc" Rosji w stosunku do obywateli Krymu - dzięki temu liczą na to, że wojska rosyjskie
@dontonek: edytowałam, bo użyłam dużego skrótu myślowego.
Miło się dyskutowało - ja powiedziałam już wszystko w tym temacie.
Pozdrawiam.
Również pozdrawiam.
@jantarka: Dobrze, ale wracamy do puntu wyjścia gdzie wcześniej pisałem o naszych doświadczeniach historycznych w ostatnich dziesięcioleciach.
No gdybyśmy sami czekali pod butem władz PRLu i ZSRR na "swój czas" to do dziś byśmy się mogli nie