#hotelparadise Kocham ten sezon za to, że produkcja wpierdziela się we wszystko 😂 serio, w końcu ruchy produkcji, które mają sens. Nauczyli się po 8 sezonach. Pierwszy sezon od lat, gdzie każdy ma swoje 5 minut, dramy kończymy zanim się przejedzą i co kolejna to lepsza ;) Dzisiaj odkąd wstałam nie mogłam doczekać się 9:00. WTF, to chore.
@Satan_Was_a_Babyboomer: no przecież dokładnie takie były oczekiwania. I tutaj wszyscy narzekaliśmy że produkcja go pcha do przodu zamiast przytemperować.
@pomarudze czekaj czegoś nie rozumiem albo nie łapie ironi Teraz płaczesz na tagu że produkcja zła bo się wpierdziela we wszystko a wtedy płakałaś że produkcja zła bo się nie wpierdzielała? XD
Kocham ten sezon za to, że produkcja wpierdziela się we wszystko 😂 serio, w końcu ruchy produkcji, które mają sens. Nauczyli się po 8 sezonach.
Pierwszy sezon od lat, gdzie każdy ma swoje 5 minut, dramy kończymy zanim się przejedzą i co kolejna to lepsza ;) Dzisiaj odkąd wstałam nie mogłam doczekać się 9:00. WTF, to chore.
Teraz płaczesz na tagu że produkcja zła bo się wpierdziela we wszystko a wtedy płakałaś że produkcja zła bo się nie wpierdzielała? XD