Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Kuba i Ola wyglądają jak mama z synkiem, a nie para. Widać, że ona go peszy i ma przed nią przesadny respekt. Stwierdziłbym nawet, że on się jej boi :) Na czymś takim nie da się zbudować związku. Na jego szczęśnie to tylko program telewizyjny, choć moim zdaniem ośmiesza się w ten sposób publicznie i pokazał, że jest wydmuszką.
Dobrze go Julia pocisnęła, żeby się określił, bo ten p i z d u ś (sorry, ale inaczej takiego faceta nie nazwę) nie potrafiłby tego zrobić bez nacisku. Dziewczyna zna swoją wartość i byle Kubuś nie jest w stanie jej poniżyć.
Zastanawia mnie jednak jak można sympatyzować z tą wulgarną podróbą kiczowatej Dżoany. Dziewczyna jest sprawnym graczem, ale robi to chamski, wulgarny sposób. No ale odcinki będą teraz ciekawsze, więc jak już pisałem, jej powrót był pewny jak poniedziałek po niedzieli.
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Olczi1998: O proszę, jestem tu trzeci dzień i jestem już trzecią osobą z programu xD. Oto lista dotychczasowych:
- Julia (stara)
- Andrzej
- Julia nowa

Schlebiasz mi i choć jestem równie piękny, to jednak nie będę kłamał - sikam na stojąco xD
  • Odpowiedz
@inertia-kow: hahahah „dziewczyna zna swoją wartość” i przez cały pobyt w hotelu miała z tyłu głowy powrót wyrzuconej dzięki deszczowi przywilejów laski, tak bardzo, że poczuła chemię i skoczyła w relację z jej partnerem, jak tylko wrócił, a gdy jej najgorszy scenariusz się odpalił, cały wieczór i pół nocy przepłakała
  • Odpowiedz
@inertia-kow: w życiu nie chciałabym mieć takiej osoby obok siebie, bo jest dla mnie za bardzo chaotyczna i nachalna, ale nie nazwałabym jej wulgarną i chamską. To program telewizyjny i jej charakter idealnie tam pasuje. Razem z nią na nowo weszła do hotelu energia, rozruszała tę stypę i w kilkadziesiąt minut totalnie zamieszała, bez chamstwa, obłudy i obgadywania za plecami. Nawet probowała normalnie zagadywać z dziewczynami, które ją wyrzuciły. Ona
  • Odpowiedz
  • 0
@bemedea: Kto nigdy nie płakał po alkoholu, niech pierwszy rzuci kamień. Kuba dla Oli przed odpadnięciem to był taki sam "partner" jak Krzysiu dla (Tori? - już nie pamiętam). Nawet buzi sobie nigdy nie dali.
  • Odpowiedz
  • 2
@juskus: Ale w jaki sposób rozruszała. Tam się nikt oprócz tego bezjajecznego bełkota szczęśliwszy nie stał. Więc co to za rozruszanie? Raczej wprowadzenie ponurej atmosfery. A to zagadywanie do dziewczyn, które ją wyrzuciły to taki pocałunek Judasza.
  • Odpowiedz
@inertia-kow: Baseniara jest nudną mimozą a nie sprawnym graczem. Jak miała przywileje to z nich korzystała ale rozegrała swój pobyt tam tak że z wielu otwartych furtek u facetów nie ma już żadnej a przez afiliację z Julią obgadującą za plecami Maję, stała się nielubiana przez widzów.
  • Odpowiedz
@inertia-kow: albo albo, kto nigdy nie przelizał się po alko z chętną laską…na szacunek trzeba sobie zasłużyć, Kuba nie jest pozbawionym sumienia zje…m, bo by ją zlał bez niczego, raczej totalnie niedojrzałym dzieciakiem, któremu a-----l wchodzi za bardzo, Julka raczej też, w przeciwieństwie do Olki, która pilnuje ogródeczka
  • Odpowiedz
@Dewasta: Baseniara teraz udaje wariata, że niby złego słowa nigdy nie powiedziała i była tylko słuchaczem. Niestety oprócz urody nie widzę nic ciekawego w niej. Może Kubuś po prostu wykorzystał sytuację, ona sama się wręcz do niego kleiła a teraz płacz, bo to nie pomogło
  • Odpowiedz