Wpis z mikrobloga

W ogóle to ciekawe, że Ameyaw nie był powoływany wcześniej w ogóle do reprezentacji młodzieżowych Polski.
Nie twierdzę, że to jakiś mega kot, ale tylu kasztanów się przewinęło przez te reprezentacje, że brak Michałka w nich mocno dziwi.

#reprezentacja #ekstraklasa
#rasizm ?
b.....u - W ogóle to ciekawe, że Ameyaw nie był powoływany wcześniej w ogóle do repre...

źródło: uid_a0d01e857f604be28852674751dfdb81_width_1200_play_0_pos_0_gs_0_height_678_michael-ameyaw-fot-pap

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@blazejroweru: nie wiem do kiedy mógł być on powoływany do młodzieżówek, ale patrząc na suche statystyki to nie błyszczał on jakoś mocno nawet na poziomie 1 i 2 ligi, przełomowy miał dopiero poprzedni sezon, kiedy już dawno nie był juniorem
michalglus - @blazejroweru: nie wiem do kiedy mógł być on powoływany do młodzieżówek,...

źródło: ameyaw

Pobierz
  • Odpowiedz
@michalglus: @blazejroweru RL9 coś grał w kadrach juniorskich Polski, z naciskiem na coś, przy takim Janocie czy Grosiku prawie nic. O ile Grosik gdzieś dojechał do formy jako senior co PS w skarbach kibica opisywał jako reprezentacyjna to Janota po Holandii z 15 lat gry w piłkę za seniora miał z jeden sezon dobry. Ogólnie taki Di Natale jako napastnik najlepszy był po 30 roku życia, a Cassano przed
  • Odpowiedz
@michalglus: większe kasztany od niego były. Tylko o to mi chodzilo. Np. takie Jordany Majchrzaki czy Oliwiery Wojciechowskie nie mogą się opędzić od powołań.
A do tej u-21 to biora tez i 22 latkow czy 23 latkow, wiec dziwi brak Ameyawa, nawet przy jego srednich statystykach.
@Sylwiusz89: Tak wiem, że granie w kadrach mlodziezowych niczego nie zwiastuje, choć może.
Bo Bednarek był cienki w juniorach i kontynuuje cieniznę
  • Odpowiedz