HALO POLSAT? CZY WY JESTEŚCIE NORMALNI? Wszystkie odcinki przez tyle lat Wam nie przeszkadzały na yt a teraz nagle żeście postanowili zgłosić wszystkie stare odcinki awantury o kasę 🤡🤡🤡
@odyn88: Pewnie pomysł nowej żony Solorza ( ͡°͜ʖ͡°) A tak poważnie to niestety czasami tak jest ( ͡°ʖ̯͡°). Latami sobie jakieś materiały wiszą na YT (ostatnio widziałem np. pełne sezony Opowieści z Krypty), żeby zniknąć pewnego dnia, jak się właścicielowi praw z jakiegoś powodu przypomni. Przy awanturze to nie zdziwiłbym się jakby jakiś automat poleciał, bo zgłosili profilaktycznie,
@FrasierCrane u mnie na kanale na prywatnych wisiały shoty z tvn programów. Max fragmenty 15 sekundowe. Po 6 latach zaczeli mi zgłaszać pojedynczo abym miał 3 strike. Zdążyłem do pc podejść dosłownie godzinę przed banem i skasować to bo robili to nad ranem o 6
@eSUBA94: Jestem streamerem i miałem ustawione zapisy streamów na prywatne, gdzie oglądałem z widzami te stare odcinki razem z widzami. Nawet nie wiesz, jaka to ulga, że zdążyłem wszystko usunąć, bo mogłoby to oznaczać koniec mojego kanału xD. Jestem ciekaw, jak to wpłynie na innych twórców, zwłaszcza tych z dużą liczbą subskrypcji, powiedzmy około 100 tysięcy którzy tego nie ogarną :V
@odyn88: Awizo TV niedawno zaczął oglądać, skończył chyba na 4odc przed skasowaniem
@FamEf miałem na prywatnym YT stare 10-15 sekundowe wycinki odcinki szpital, szkoła, i jakieś pierdoły jeszcze - wrzucone w 2016 i 2017 roku, w 2023 się obudzili nagle i najpierw zgłosili masowo chyba 3 a potem pojedynczo aby strike wleciał, dla pewności skasowałem wszystko, nawet 10 sekundowy wycinek klawitera z tvn turbo a nawet relacje tvn z
#awanturaokase #teleturniej
#polsat
#rozrywka
A tak poważnie to niestety czasami tak jest ( ͡° ʖ̯ ͡°). Latami sobie jakieś materiały wiszą na YT (ostatnio widziałem np. pełne sezony Opowieści z Krypty), żeby zniknąć pewnego dnia, jak się właścicielowi praw z jakiegoś powodu przypomni.
Przy awanturze to nie zdziwiłbym się jakby jakiś automat poleciał, bo zgłosili profilaktycznie,
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@FamEf miałem na prywatnym YT stare 10-15 sekundowe wycinki odcinki szpital, szkoła, i jakieś pierdoły jeszcze - wrzucone w 2016 i 2017 roku, w 2023 się obudzili nagle i najpierw zgłosili masowo chyba 3 a potem pojedynczo aby strike wleciał, dla pewności skasowałem wszystko, nawet 10 sekundowy wycinek klawitera z tvn turbo a nawet relacje tvn z