Aktywne Wpisy
ZanZani +56
Pracuję trochę z Chatem GPT i różnica względem poprzedniego roku jest naprawdę wyraźna i duża. Niesamowite, ile jeszcze rok temu robił głupot, tekstu wymaganego solidnej korekty, a do tego mocno skrótowego. Teraz potrafi się j------c tak rozpisać, że aż trzeba go stopować. A do tego robi świetnie jakościowo tekst, który wystarczy trochę poprawić pod własne widzimisię. To samo z pomysłami i wszelkimi zapytaniami technicznymi. Nawet na końcu podsumowanie ładne napisze. Zauważyliście duży
Davn +221
#nieruchomosci
Często przewija się argument "wykopki narzekają że są drogie kredyty, a chcą uwalić kredyt 0%, no debile"
Widzieliście w ogóle założenia tego programu? Ja z moją różową, oboje okolice lvl 30, nie mając dzieci, moglibyśmy liczyć na dopłatę 1200 do raty 5500, zakładając że jedno z nas się zwolni w pracy, bo zarabiamy za dużo żeby się łapać w program XDDDD
Kto
Często przewija się argument "wykopki narzekają że są drogie kredyty, a chcą uwalić kredyt 0%, no debile"
Widzieliście w ogóle założenia tego programu? Ja z moją różową, oboje okolice lvl 30, nie mając dzieci, moglibyśmy liczyć na dopłatę 1200 do raty 5500, zakładając że jedno z nas się zwolni w pracy, bo zarabiamy za dużo żeby się łapać w program XDDDD
Kto
Bełkoczący Kubuś deklarował się, że będzie walczył o powrót Oli, a teraz mu odpuszczono, bo jeszcze by chłopaczek odpadł i trzeba by go przywracać drugi raz.
Co do relacji Wojtek-Maja, to zaczynam się przychylać do opinii, która już tutaj padła, że w momencie nagrywania programu ktoś na niego w domu czekał. Nawet przytulić tej dziewczyny normalnie nie chce, jak kolega. Jak tą maseczkę mu nakładała, to leżał na krawędzi łóżka, że dalej się nie dało. Poza tym kolejny raz producent idzie mu na rękę i ułatwia uchylenie od decyzji. Wątpię jednak żeby wygrał program, bo zbyt otwarcie mówi o grze i wygranej, a ludziom produkującym ten program zależy raczej, aby pozostawić widza ze złudną nadzieją, że jest to rzeczywiście program o uczuciach.
A na koniec, jako humorysta, przesyłam humoreskę :)
Maja w pierwszym odcinku:
"Rajski Bóg mnie wysłuchał. Dał mi blondyna z niebieskimi oczami. Andrzej jest w moim typie..."
Nie chodzi o to, z kim się umawiała później tylko o to, że powiedziała "jest w jej typie", a później twierdziła co innego.
Mam tylko jedno zastrzeżenie. Nie mieszałbym w to Panów Bralczyka i Miodka. To, że ty pobierasz lekcje, nie znaczy, że oni też potrzebują. Pamiętaj, że tych dwóch to nie byle wouowina.