Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Strasznie tendencyjne te powroty. Odpadło już tyle osób, a te dwie wciąż na tapecie i będą przywracane do skutku. W "raju", gdzie są pary tylko hetero, dziewczyny będą biły się o powrót dziewczyn. Brawo pomysłodawco. Tak naprawdę tymi nowymi powrotami jeszcze bardziej ograniczono uczestnikom wpływ na przebieg programu.
Bełkoczący Kubuś deklarował się, że będzie walczył o powrót Oli, a teraz mu odpuszczono, bo jeszcze by chłopaczek odpadł i trzeba by go przywracać drugi raz.
Co do relacji Wojtek-Maja, to zaczynam się przychylać do opinii, która już tutaj padła, że w momencie nagrywania programu ktoś na niego w domu czekał. Nawet przytulić tej dziewczyny normalnie nie chce, jak kolega. Jak tą maseczkę mu nakładała, to leżał na krawędzi łóżka, że dalej się nie dało. Poza tym kolejny raz producent idzie mu na rękę i ułatwia uchylenie od decyzji. Wątpię jednak żeby wygrał program, bo zbyt otwarcie mówi o grze i wygranej, a ludziom produkującym ten program zależy raczej, aby pozostawić widza ze złudną nadzieją, że jest to rzeczywiście program o uczuciach.

A na koniec, jako humorysta, przesyłam humoreskę :)
Maja w pierwszym odcinku:
"Rajski Bóg mnie wysłuchał. Dał mi blondyna z niebieskimi oczami. Andrzej jest w moim typie..."
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@animatorkreator: dokładnie. Przecież czasami jest tak, że ktoś jest w naszym typie (wizualnym) a po rozmowie masz zgrzyt a osoba, która totalnie nas na początku nie pociąga, potem po paru rozmowach zyskuje. Majka z Wojtkiem mają trochę wspólnego, dużo rozmawiali. I u Majki kliknęło.
  • Odpowiedz
  • 0
@animatorkreator: Na początku zdania używamy zaimka osobowego "mnie", a nie "mi". Daruj sobie zatem sarkazm, dopóki nie opanujesz podstaw językowych.
Nie chodzi o to, z kim się umawiała później tylko o to, że powiedziała "jest w jej typie", a później twierdziła co innego.
  • Odpowiedz
  • 0
Nie no albo ktoś jest w twoim typie albo nie. W ostatnich odcinkach powiedziała, że była z kimś, kto jej się pod żadnym względem nie podobał. I tyle w temacie. Napisałem to z przymrużeniem oka i nie będę tego dalej roztrząsać.
  • Odpowiedz
@inertia-kow Później mogła stwierdzić, że lubi komplet charakter+wygląd. Nawet jeżeli kogoś uważamy za przystojnego, przez jego zachowanie możemy stracić zainteresowanie czy nawet pociąg seksualny. Normalne, serio :)
  • Odpowiedz
@inertia-kow: Imo to, że ktoś jest w Twoim typie niekoniecznie znaczy, że Ci się podoba. Moim typem jest załóżmy wysoki brunet z niebieskimi oczami, ale to nie znaczy, że każdy brunet z niebieskimi oczami będzie mi się podobał. Dużym czynnikiem jest też charakter, jeśli ktoś jest przystojny/ładny to jeśli charakter ma średni (a z Ążeja bardzo szybko wyszło szydło z worka) to też automatycznie "brzydnie", patrz: Julka. Na początku jak
  • Odpowiedz
@inertia-kow: muj Boże zielonko chylę cylinder w imieniu całego k---a tagu. Jesteś miszczem i światłem wykopu. Panie Bralczyk i Miodek uczcie się jako i my się uczymy, amen ( ͠° °)
  • Odpowiedz
  • 0
@Wouowina: Po raz kolejny odpowiem Andrzejem: cała przyjemność po mojej stronie.
Mam tylko jedno zastrzeżenie. Nie mieszałbym w to Panów Bralczyka i Miodka. To, że ty pobierasz lekcje, nie znaczy, że oni też potrzebują. Pamiętaj, że tych dwóch to nie byle wouowina.
  • Odpowiedz