Aktywne Wpisy
Angmac +232
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
WielkiNos +135
Wspaniała historia miłości polki z obcokrajowcem opowiedziana oczami jej matki. Można się wzruszyć.
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
by zylo sie lepiej
@KoltajlPszeniczny: no i? dzieki temu nawet na wiochy obsrane gownem mozesz sobie zamowic paczke. brzoska troche cywilizacji wprowadzil na wioskach
@Titufe: to oni te paczkomaty stawiają gdzie chcą czy dostają pozwolenia?
@KoltajlPszeniczny: Tak to jest jak się czerpie wiedzę z memów na kwejku opartych o clickbaitowe nagłówki. Świadomi użytkownicy xD
To.
@Chris_Karczynski: stawiają gdzie chcą
@Deska_o0: @Titufe jak to jest możliwe? Przecież każdy kawałek ziemi jest czyjś. Jak paczkomat stoi na parkingu Lidla to Lidl na niego nie musiał udzielić zezwolenia?
Kolejny wpis o inpoście na podstawie nagłówka z onetu. To naprawdę okropne, że ktoś zwraca uwagę na stawianie paczkomatów byle gdzie, co utrudnia czasem życie mieszkańcom.
Hurr, lewactwo chce zniszczyć InPost, żeby zrobić miejsce dla niemieckiego DHL,
Tak, ale chodzi tutaj o coś innego. Wystarczy przeczytać artykuł, że takie rzeczy jak automaty, bankomaty czy inne urządzenia automatyczne do długości 3m nie wymagają żadnych zezwoleń (oczywiście oprócz właściciela gruntu).
@Chris_Karczynski: Tak że jak mieszkamy sobie w domku i jesteśmy sąsiadami to nie mogę postawić wiaty śmietnikowej przy twoim płocie bo obowiązują mnie przepisy.
Ale mogę postawić paczkomat i będziesz miał wzmożony ruch samochodowy w swojej okolicy i kurierów 3 razy dziennie n--------------h drzwiczkami do paczkomatu.
Ja niby też będę miał uciążliwości ale ja za nie dostanę 500-1000 z/msc a ty będziesz miał to za darmo.
@erebeuzet: państw z dykty to pozwala stawiać wszystko wszędzie.
Usuń tą tanią propagandę dla debili.
Poza tym zgodnie z reformą sprzed 4 lat paczkomat się liczy jaka mała architektura więc można go postawić wszędzie gdzie jest dostęp 24/7
@Titufe:
Oficjalnie.
Swoją drogą widziałeś kiedyś takie paczkomaty?