Wpis z mikrobloga

Próbuję to obejrzeć ale nie daję rady, to jest takie lanie wody i p---------e o mentalu o tym jacy ludzie są dla ciebie, że relacje są ważne itd. nic konkretnego a miało być. No jakbym ja miał takiego lidera i miał z tym typem przetrwać miesiąc to chyba byłoby sami wiecie co, bo bym raczej na stówę nie miał co żreć po takim """szkoleniu""" i """"biznesie""""

tym bardziej zastanawia mnie skąd oni mają pieniądze by w tym siedzieć poza tym że naganiają ludzi, bo przecież oni non stop mają jakieś szkolenia, uczą się ciągle, siedzą w tym non stop, więc nie pracują, oszczędności? wzięli kredyt? bo jak nic przez miesiąc na tym nie zarobili żadnej kasy jeżeli ten typ tak leje wodę i nie mówi nic konkretnie mimo iż chce """"pomóc"""

https://www.instagram.com/p/C9FX8ANooS8/

#frajerzyzmlm
czasnawybory666 - Próbuję to obejrzeć ale nie daję rady, to jest takie lanie wody i p...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

tym bardziej zastanawia mnie skąd oni mają pieniądze by w tym siedzieć poza tym że naganiają ludzi,

@czasnawybory666: Przecież mówił, że aktualnie mają około 600 frajerów których "szkolom" i każdy ma tam jakiś pakiecik wykupiony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@czasnawybory666: "co tam naganiasz? Ha, ha, ha". O j--------i bezczelny cymbał, pewnie między sobą kręcą bekę ze swoich podopiecznych. Ale mnie w-----ł, ale bym zdelegalizował emelemy. Reszty nie oglądam, bo odrzuca mnie ten jego vibe patusa cwaniaczka.
  • Odpowiedz