Dinek30 Dinek30 przedwczoraj, 09:05:59 4 + Durne 1300zl renty a mogłoby uratować wiele dusz, ale nie, to tylko dla wybranych jest.#przegryw
Scarfacee Scarfacee przedwczoraj, 09:07:23 via Wykop 0 + @Dinek30: zawsze coś ale i to tak mało, ogółem najlepiej ze 4000 zł byłoby do tego jakieś bony na żywność czy zniżki na bilety
podroznik-spokoju podroznik-spokoju przedwczoraj, 09:09:07 via Android 0 + @Dinek30 protip. Pójść na odwyk i renta na pół roku dla alkoholika +2000 zł. Mój wujek tak robi od lat. 3 tygodnie odwyku i pół roku bajlando ma ( ͡º ͜ʖ͡º)
EndThis EndThis przedwczoraj, 09:09:16 via Wykop 0 + @Dinek30: @Scarfacee Nie ma renty dla ludzi z naszym s-----------m
Sujasuja Sujasuja przedwczoraj, 09:10:52 via iOS 0 + @Dinek30 a z jakiej przyczyny miałbyś mieć tą rentę?
Dinek30 Dinek30 przedwczoraj, 09:13:17 via Wykop 0 + @Sujasuja: Nie chce mi się znowu pisać tego samego, przeczytaj sobie moje wpisy jak chcesz wiedzieć.
xyz_xyz xyz_xyz przedwczoraj, 09:30:23 via Android 2 + Co tu przegrywy fantazjuja xD 4k i bony, 2k. Cos jeszcze panowie sobie życzą ? Usługi divy na koszt podatników ? Darmowe "monsterki i chrupki"?
Sujasuja Sujasuja przedwczoraj, 14:15:55 via iOS 0 + @Dinek30 czytałem, byłeś kiedykolwiek u psychiatry? Ktoś ci mówił że masz depresję?
Dinek30 Dinek30 przedwczoraj, 17:04:16 via Wykop 0 + @Sujasuja: Jestem umówiony do psychologa i psychiatry.
Xvenowski Xvenowski przedwczoraj, 19:37:58 via Wykop 0 + @podroznik-spokoju: Ale to chyba trzeba miec wątrobe zniszczoną czy coś?
podroznik-spokoju podroznik-spokoju przedwczoraj, 19:41:26 via Android 1 + @Xvenowski wali dyktę +15 lat to pewnie większość narządów ma do wymiany. Jak chce się neetować jak szczur to trzeba pocierpieć z marskością wątroby
Xvenowski Xvenowski przedwczoraj, 19:43:11 via Wykop 0 + wali dyktę +15 lat to pewnie większość narządów ma do wymiany. Jak chce się neetować jak szczur to trzeba pocierpieć z marskością wątrobyOdpowiedz@podroznik-spokoju: Ech... To ja jednak wole zdrowie. Żeby wątrobe sobie zniszczyć to by trzeba było bardzo długo i dużo chlać. Nie ma to sensu
#przegryw
@podroznik-spokoju: Ech... To ja jednak wole zdrowie. Żeby wątrobe sobie zniszczyć to by trzeba było bardzo długo i dużo chlać. Nie ma to sensu