Aktywne Wpisy
yawa +168
10 lat ciułania po troszku ale udało się 20 lat przed terminem :)
Pijcie ze mnom kompot.
#nieruchomosci
Pijcie ze mnom kompot.
#nieruchomosci
sonklabart +10
#zwiazki #randkujzwykopem
Poznałam ostatnio faceta i trochę piszemy. Z ciekawości sprawdziłam kogo obserwuje na instagramie i przeszły mnie ciarki żenady xd Nawet nie wiem jak to opisać, bo to nawet nie są dziewczyny z bieliźnie tylko w jakiś skąpych ubraniach gdzie na większości zdjęć na głównym planie jest ich krocze. No i ogólnie wrzucają kontent w stylu "słodka idiotka". Ja wiem, że są różne upodobania ale później faceci
Poznałam ostatnio faceta i trochę piszemy. Z ciekawości sprawdziłam kogo obserwuje na instagramie i przeszły mnie ciarki żenady xd Nawet nie wiem jak to opisać, bo to nawet nie są dziewczyny z bieliźnie tylko w jakiś skąpych ubraniach gdzie na większości zdjęć na głównym planie jest ich krocze. No i ogólnie wrzucają kontent w stylu "słodka idiotka". Ja wiem, że są różne upodobania ale później faceci
grozi za to od 3 do 20 lat pozbawienia wolności, ale z reguły sądy za usiłowanie dają wyroki bliższe niższej granicy ustawowego zagrożenia
aczkolwiek biorąc pod uwagę jego historię kryminalną i wizerunek publiczny to prawdopodobnie dostanie około 5 lat pozbawienia wolności a może i trochę więcej
ja nie widzę tutaj okoliczności łagodzących, np. nieumyślność (sam na insta napisał że było to umyślne, więc sam się na siebie r------ł), niby natan na niego najeżdżał, ale zawsze mógł odmówić walki a sam powiedział że wyszedł do niej tylko po to aby im zrobić krzywdę co w sądzie raczej nie przyjmą tego ze zrozumieniem
a co do jego trenera to art. 157 § 1 KK za co grozi od 3 miesięcy do 5 lat pozbawienia wolności. (ale nie wiadomo czy zostanie to uznane jako średni uszczerbek na zdrowiu)
gośc prawdopodobnie nie znał ciosa a wleciał do klatki aby go n---------ć co samo w sobie jest oburzające a jeżeli ma podobną historię kryminalna do denisa to raczej dostanie wyrok bliski tych 5 lat pozbawienia wolności
Co jest ważne to obydwa przestępstwa ścigane są z oskarżenia publicznego - więc natan i cios nie muszą nawet iść na prokuraturę bo ona sama może z urzędu takie postępowanie uruchomić
#famemma
nie, ale jeżeli był w teamie Denisa, to Fame MMA musi mieć jego dane, które na żądanie prokuratury muszą im udostępnić
generalnie największa zagadka to to jak prokuratura na to zareaguje bo jest z tym różnie, ale może ktoś będzie chciał się zająć tak medialną sprawą aby przyspieszyć swoją karierę
Komentarz usunięty przez autora
dlaczego? przecież wyraźnie go sfaulował kilka razy kopiąc leżącego natana z całej siły w głowę co mogło spowodować u niego trwałe kalectwo i później napisał na insta że zrobił to celowo (więc nieumyślnośc odpada)
teoretycznie mógł go nawet zabić, co podchodziłoby to pod próbę zabójstwa, ale adwokat denisa mógłby argumentować że zabójstwo w ringu było niemożliwe od samego początku z powodu obecności sędziów co było wiadome denisowi, a jego
Za to grozi tylko do 3 lat, a patrząc na taką jednostkę jak Denis sąd raczej dowaliłby rok albo dwa ze względu na recydywę
to zależy od tego jak prokuratura ten czyn zakwalifikuje, ale dla denisa i tak art. 160 KK nie wygląda dobrze
aczkolwiek z wypowiedzi denisa wynika, że art. 156 pasuje tu bardziej i to jest właśnie najlepsze bo on się sam na siebie r------ł i prokuratura będzie brała stronę podmiotową czynu właśnie z jego publicznych wypowiedzi (a moim zdaniem poprzez jego wypowiedzi bardziej pasuje tu art. 156)
moim zdaniem gdyby
Takich sytuacji było już bardzo dużo w sporcie nie tylko freakach, mma, a nawet w Hokeju, Piłce Nożnej, Koszykówce itd. itd...
Prokuratura olewa takie popierdółki takich zgłoszeń mają setki dziennie.