Wpis z mikrobloga

#awanturaokase
Dobra obejrzałem (bo był mecz i oglądałem z nagrania). Moje spostrzeżenia:
-muzykę zrobili bardziej w wersji "smooth", więc już nie taka zadziorna, ale na plus, że są nawiązania do oryginału. Dodatkowo w niektórych momentach mam wrażenie za cicho była;
-brakuje mi grafiki z losowanymi kategoriami, bo można się pogubić które pytanie;
-to koło źle się kręci xd trzeba zrobić coś na wzór koła fortuny ze słupkami i pałąkiem;
-kupno podpowiedzi to żart xd 10k w puli i za parę stówek można kupić, a potem za podobną pulę już 3,5;
-gruba baba w-------a, to fakt, ale typ z mistrzów też jakiś taki arogancki mi się wydawał;
-muszę się przyzwyczaić do nowych kwot xd jak jest 7k to myślę, że to duża pula, a to w zasadzie drobne teraz;
-poziom pytań, no powiem tak - większość była raczej łatwa (może tego grzybka, polonaise i betokarotenu nie wiedziałem), ale nie ma tragedii. Przynajmniej na razie nie pytają o influencerów.
-grafiki wolałem starsze (te półprzezroczyste z edycji studenckiej), ale te mogą być

Ogólnie jest nawet dobrze. Także czekam z chujem w łapie do jutrzejszego odcinka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

-kupno podpowiedzi to żart xd 10k w puli i za parę stówek można kupić, a potem za podobną pulę już 3,5

@yourgrandma: wydaje mi się że 20 lat temu z tym podpowiedziami Ibisz też ich potrafił golić, wręcz śmiejąc się
  • Odpowiedz
@carver pamietam, ze czasem jak go w------i, ze chcieli sie targowac rzucajac za niska kwote, to albo podwyzszal swoja wyjsciowa, albo wcale nie chcial jednak sprzedac xd
  • Odpowiedz
@Daqnny: @yourgrandma spoglądał w jakiś monitorek po swojej lewej (?) stronie, potrafił zaproponować podpowiedź za 300zł a w późniejszej części programu gdy chciano kupić i proponowali 500zł będąc przekonanymi że dobrze płacą, ten wyskakiwał z 2000zł xD
  • Odpowiedz