Wpis z mikrobloga

#studbaza jest świetna dla #wykop30plus
Siedzę sobie 12h w sobotę i w niedzielę z innymi dorosłymi, zero rozmów na temat #dzieci jaki to odpoczynek psychiczny i pełne odbombelkowanie :)
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

robię uprawnienia projektowe i żeby mieć pełne to potrzeba mgr i tak, z uprawnieniami jest w ciul roboty

@Lonate: Brzmi jak dobry plan :) Też bym se posiedział w klasie i wrócił wspomnieniami do lat dziecięcych :)
  • Odpowiedz
@Lonate: jak taka mądra to proszę wymienić wszystkie etapy na oczyszczalni ścieków po kratach ( ͡° ͜ʖ ͡°) domyśl się czy biologiczna czy chemiczna
  • Odpowiedz
  • 12
@Lonate: Podziwiam, ja po 30stce już nie dałbym rady. Jak mi się przypomną studia, kolosy, pisanie pracy itp. to robi mi się zimno.
  • Odpowiedz
@Lonate: oj tak brakuje mi trochę studiowania choć końcówka przez obroną to była masakra do której nie chciałbym wracać. Ale bardzo miło wspominam zjazdy na studia i dorobię sobie magazyniera w przyszłości ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Lonate: polibuda wykmniniła sobie że zrobimy dwa weekendy samych wykładów, potem tydzień przerwy i tylko laby. Wolałem wykład a potem od razu ćw bo człowiek używa tego co się dowiedział
  • Odpowiedz
@GigaWykopek

@Lonate przecież to jest g---o kierunek, jaki tam ma być niby wysiłek umysłowy? Najgłupsze jednostki na polibudzie na to idą.

Niby tak, niby nie - a kilku znajomych fajne rzeczy po tym robi i dobrą kasę. Tak samo mi mówili o energetyce, że g---o, że pracy nie mam, a...
  • Odpowiedz