Wpis z mikrobloga

Kojarzycie jak polski aktor Cezary Pazura został wyrolowany przez Ukrainkę? Zostawiła go dla innego i zgarnęła majątek: "Zostałem zostawiony dla innego mężczyzny. Koniec, kropka. Pozbawiony wszystkiego, bo wszystko było wspólne"

Relacja Marczukowej: "Muszę sprostować fakty, ponieważ to nie on chciał mnie się pozbyć. To ja podjęłam decyzję o rozstaniu"

Ołena wcześniej pracowała jako "tancerka w klubie" ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Teraz tylko czekać jak te wszystkie Ukrainki pracujące w polskich i niemieckich burdelach, zechcą założyć rodzinę. Zawsze znajdzie się jakiś cuck, dla którego "przeszłość nie ma znaczenia". W gorszym wypadku zostaną oszukani. Ku przestrodze.
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #ukrainka #ukrainki #p0lka #cuckold
Koyana - Kojarzycie jak polski aktor Cezary Pazura został wyrolowany przez Ukrainkę? ...

źródło: 1000020053

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Koyana: te cucki wybiorą Ukrainki z burdelu zamiast porządną Polke po studiach doktoranckich z kierunku medycyny czy architektury, bo uwierzyli że są lepsze i cieplejsze od Polek a wszystkie kobiety z Polski to coorvy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 4
@kamil-tumuletz: Dokładnie tak zrobił ojciec Karoliny Derpieńskiej. Porzucił jej matkę, która była wykładowcą na uniwersytecie, dla Ukrainki, która w ogóle nie pracowała i jest utrzymanką w tej relacji.
  • Odpowiedz
@Koyana: typowy facet jest typowy, zawsze wygra zwierzęcy instynkt nad rozsądkiem więc tzipa i doopa wygra nad mózgiem i charakterem

Dlatego nie warto się poświęcać i być trad wife tylko pracować nawet kosztem czystego domu i wybawionych dzieci czy głodnego męża

Zbierać pieniądze w skarpetę nawet by facet nie położył na nich łapy a jak wymieni na młodszą głupią lure to ma się przynajmniej hajs na wyprowadzkę.
  • Odpowiedz
@Koyana swoja droga wschodnie, w tym ukrainskie podejscie do slubu i rozwodu to cos czego nie rozumiem.
Z jednej strony, duzo wiekszy nacisk na slub, a rozwod tak lekko. Tam ludzie przed 20 rokiem zycia potrafia juz byc z dzieckiem po rozwodzie, do 25 drugi zaliczyc... zupelnie jakby slub nie byl czyms powaznym, a jednak na to cisna
  • Odpowiedz
@Koyana: Jest nawet takie określenie "save a hoe", chyba najwyższy poziom bycia cuckiem gdzie osoba z p-----m (bo nie nazwę tego mężczyzną) Z WŁASNEJ WOLI wdaje się w związek z szonem i uważa się za bohatera ratującego kobietę przed koszmarem prostytucji.
Zresztą była taki na wykopie i wiemy jak skończył.
  • Odpowiedz
@DryfWiatrowZachodnich Jednoczesnie stukają się jak zwierzęta poza małżeństwem. Kiedyś do rodziców do pracy w sądzie przyjechało takie małżeństwo i ta kobieta opowiada że mają razem dwoje dzieci, ale mąż ma jeszcze u sąsiadki bo kiedyś mąż jej umarł, on poszedł jej pomagać w gospodarstwie i wyszło że jest w ciąży. Zupełnie na luzaku. No ale u nich ZSRR zrobił dozy dziwnych rzeczy z głową
  • Odpowiedz