Aktywne Wpisy
Kearnage +68
Czy za 3-5 tys. da się kupić jakieś auto w które nie będzie trzeba władować 20 tys. w naprawę, żeby przeszło przegląd? Na jakie modele zwracać uwagę (zarówno pod kątem pozytywnym ale i też negatywnym).
Moje wymagania:
- radio
- klimatyzacja
- oszczędny silnik
Moje wymagania:
- radio
- klimatyzacja
- oszczędny silnik
Relacja Marczukowej: "Muszę sprostować fakty, ponieważ to nie on chciał mnie się pozbyć. To ja podjęłam decyzję o rozstaniu"
Ołena wcześniej pracowała jako "tancerka w klubie" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz tylko czekać jak te wszystkie Ukrainki pracujące w polskich i niemieckich burdelach, zechcą założyć rodzinę. Zawsze znajdzie się jakiś cuck, dla którego "przeszłość nie ma znaczenia". W gorszym wypadku zostaną oszukani. Ku przestrodze.
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #ukrainka #ukrainki #p0lka #cuckold
@AlienFromWenus: wyglądajacą jak Panzerwagen
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Dlatego nie warto się poświęcać i być trad wife tylko pracować nawet kosztem czystego domu i wybawionych dzieci czy głodnego męża
Zbierać pieniądze w skarpetę nawet by facet nie położył na nich łapy a jak wymieni na młodszą głupią lure to ma się przynajmniej hajs na wyprowadzkę.
Z jednej strony, duzo wiekszy nacisk na slub, a rozwod tak lekko. Tam ludzie przed 20 rokiem zycia potrafia juz byc z dzieckiem po rozwodzie, do 25 drugi zaliczyc... zupelnie jakby slub nie byl czyms powaznym, a jednak na to cisna
Zresztą była taki na wykopie i wiemy jak skończył.