Wpis z mikrobloga

Jakiś fliper u Orzechowskiego mówi, że no jest słabo, ruchu nie ma, ale spodziewa się obniżek stóp procentowych... w pierwszym kwartale 2025 XD

No nabraliście tego po kokardkę, wiem.

#nieruchomosci
mickpl - Jakiś fliper u Orzechowskiego mówi, że no jest słabo, ruchu nie ma, ale spod...

źródło: fliper

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mickpl Ci co nie brali na full kredo to będą trzymać. Reszta póki co wraz z czasem podnosi cenę żeby możliwe skompensować płaconą ratke. Jeśli sytuacja się nie zmieni przez kilka miesięcy może uda się zobaczyć jakieś realne spadki.
  • Odpowiedz
w 1 kwartale 25 jest całkiem możliwe rozpoczęcie obniżek stóp

@michalo866: No już to widzę jak Glapa robi przysługę rządowi xD Na pewno tak będzie xD

Nie zobaczycie żadnych obniżek co najmniej do wyborów prezydenckich, z czystej chęci Glapy do d-------a rządowi. Możesz zrobić screena xD
  • Odpowiedz
bzdura straszna i taka typowa "mądrość" z wykopowych i onetowych komentarzy

@michalo866: XD

Glapa za cholerę nie obniży stóp w taki sposób aby ich skutek był odczuwalny na wybory prezydenckie. Jak obniży to minimalnie przed nimi aby jeszcze nic się nie zdążyło zmienić, ale mimo wszystko obstawiam że do prezydenckich będzie trzymał za wszelką cenę.
Khaine - >bzdura straszna i taka typowa "mądrość" z wykopowych i onetowych komentarzy...

źródło: copium-co-to

Pobierz
  • Odpowiedz
Nie zobaczycie żadnych obniżek co najmniej do wyborów prezydenckich, z czystej chęci Glapy do d-------a rządowi. Możesz zrobić screena xD

@Khaine: ewentualnie zrobi jakąś symboliczną w stylu dwa razy po -25pb żeby odbić zarzuty że robi na złość rządowi.
  • Odpowiedz
@mickpl: kiedyś (jakieś 14 lat temu) poznałem Wojtka Orzechowskiego
Nie wiem jak dzisiaj (ludzie się zmieniają), ale wtedy to był fantastyczny facet. Miło go wspominam.
  • Odpowiedz