@alxnr: ja się nie znam na takich to nie wiem ale Geox bardzo kiedyś dbał o podeszwy i komfort Ktoś tam rzucił Ecco ale oni raczej takich damskich nie robią. A nie ma jakiś dedykowanych marek co się właśnie specjalizują przy jakiś problemach?
@JonaszSynGrazyny ecco średnio mi się podoba. Szczerze mówiąc jestem leniwa, wolę zamówić buty jakiejś lepszej marki na eobuwie niż szukać specjalistycznych firm xd
@alxnr: mam na myśli Caprice jako firmę modeli mają od groma. Czekaj nawet wczoraj mi się strona rzuciła w oczy gdzie te wszystkie marki sprzedawali. Biostopa.pl
@JonaszSynGrazyny zamówiłam caprice bagabondy Geox i clarks xd do odbioru na eobuwie będą w poniedziałek więc zobaczę. Raczej wybiorę clarks i vaga ale zobaczymy jak przyjdą do salonu ( ͡°͜ʖ͡°)
#gielda Nie kumam jednej rzeczy, czemu zaorski wiecznie SHORTUJE. To jakaś potrzeba bycia innym, potrzeba żeby racja była po jego stronie a inni się mylili? nie widzę k---a jasnego wyjaśnienia xD
#buty #obuwie #modameska #modadamska
Ktoś tam rzucił Ecco ale oni raczej takich damskich nie robią. A nie ma jakiś dedykowanych marek co się właśnie specjalizują przy jakiś problemach?