Wpis z mikrobloga

„Wojtek w sekrecie zadeklarowal mi, ze jest tutaj skloniony bardziej w moja strone”. W sekrecie? To Ty zaproponowalas taki sekret, tylko dlatego zeby najbrzydziej jak sie da wyrolowac swoja najlepsza hotelowa psiapsi. okropnie sie Ciebie oglada, paskudny charakter, na prawde wyrastasz na najwiekszego fałszywca wszystkich edycji. mam nadzieje, ze Twoje przyjaciolki w realu zobacza, jak godna jestes zaufania osoba. na IG twierdzisz, ze Ty tylko rozmawialas z zaufanymi osobami a nie nastawialas innych przeciwko Mai? serio laska? tak falszywej przyjazni w hotelu jeszcze nie widziano. i nie tylko do Mai, do Oli rowniez. #hotelparadise
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wszystkienickijuzzajete: niektórych dużo wcześniej...¯\(ツ)/¯ Jeszcze chyba tylko Nowa nie jest jej zufaną osobą,ale jak znam życie,to już w najbliższym odcinku zostanie,bo zapewne Julka,naczelna rozdająca karty w hotelu zapewni ją,że jej baaardzo ufa i chętnie ją zostawi,a wywali Maję...( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
  • 16
@wszystkienickijuzzajete: i jeszcze k---a ten tekst do Majki, czy wie już jaką podjął decyzję wiedząc, że się jej zadeklarował. Wojtek też ja pytał czy nie lepiej powiedzieć Majce to powiedziała, że lepiej nie. Fałszywe suczysko bo inaczej się tego nie da skomentować.
Chcialabym, żeby jak odpadnie Maja, to miała możliwość wywalić jeszcze jedną dziewczynę i żeby był to Nosalowy Fałszywiec!
  • Odpowiedz