Wpis z mikrobloga

Potrzebowałbym kogoś do wyprowadzania psa w godzinach 10-14. Jest chętny ktoś z Lokum developement żeby dorobić? I tak nic nie robicie tam w tym biurze. ( ͡º ͜ʖ͡º)

#nieruchomosci #heheszki
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Czoso: mordo te 7 mieszkań to dlatego, że ludzie boją się kupić za tanio. Mówię ci, trzeba spróbować z wyższą ceną bo różne są
  • Odpowiedz
@Czoso: rok temu u jednego znanego dewelopera się umówiłem na prezentacje oferty, a na tym spotkaniu to ja musiałem je prowadzić i dopytywać, bo bez tego nic bym się nie dowiedział. Dodatkowo byłem traktowany jako ktoś, kto przyszedł i zawraca głowę. Jeśli tak pracują sprzedawcy w Lokum, to ten z tego roku to efekt ich "pracy", a zeszłoroczny to zasługa bk2.
  • Odpowiedz
@unlucky_k tak pracują w Victorii, bo przychodziłem na te spotkania d"do konsultacji" i ci sprzedawcy jako ludzie nietechniczni kompletnie nie potrafili odpowiedzieć na podstawowe pytania, nawet ytonga od silikatu nie odróżniali. To jakbyś w piekarni nie wiedział czy kupujesz chleb pszenny czy żytni. W dodatku dziewczyna zawsze była niemiła, gość przynajmniej miał klasę i robił dobre wrażenie na laikach
  • Odpowiedz
@Frank_Parker: . W dodatku dziewczyna zawsze była niemiła, gość przynajmniej miał klasę i robił dobre wrażenie na laikach.

Ja mam takie samo doświadczenie z każdym sprzedawcą. Jestem brzydki więc tylko chłopy mnie jako tako traktują
  • Odpowiedz
  • 0
@Frank_Parker: u mnie nie Victoria, ale bardzo duży dev. Ja nawet nie oczekiwałem technicznych informacji - przedstawienia tego co maja na stronie, przedstawienie nieruchomości, okolicy, harmonogramu, no po prostu zaprezentowanie co maja na sprzedaż
  • Odpowiedz