Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +542
bibi__ +244
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
No a jak widzę tę Kangurzyce, to nie mam dla niej grama litości. Ma 38 lat na karku, obleśny tik z ustami... młoda nie jest, do najpiękniejszych już teraz nie należy (+ wiek), na dzieci to już ostatni dzwonek (o ile). Nie mówię, że nie ma mieć wymagań, ale jak widzę, że ktoś taki już po jednym dniu skreśla typa - mimo, że wiem, że jest trudny, ale ona zna go w programie od kilkunastu godzin - nawet jeżeli i tak musi z nim ten miesiąc przeboleć, to xD Naprawdę nie sądzę, by miała czas, by przez ten jeden, stresujący dzień, dokładnie poznać i zrozumieć tę drugą osobę. No a fizycznie to sorry, ale grają w tej samej lidze. Tak że nie wiem, czego ktoś taki oczekiwał.
Barakuda i Kudłaty. Gość zrobił podstawowy błąd i najgłupszą rzecz, jaką może zrobić mężczyzna w relacjach damsko-męskich - dał kobiecie całą swoją atencję już na starcie. Myślicie, że ona nie ma żadnych orbiterów i piesków, którzy tak trzepią do niej kuca i skaczą wokół niej, nie dostając nic w zamian? Oczywiście, że ma i nie potrzebuje kolejnego w domu. Jak niby to, co robi Kudłaty, ma pokazać tej lasce, że to jest facet, który nie myśli tylko kutasem, który nie da się ciepłą i wilgotną dziurą owinąć wokół palca i którego nie ma "w garści", więc też musi się starać? Przecież on jej jak na razie dał zupełnie inne wrażenie xD Tak że nie dziwi mnie to, że laska wprost proporcjonalnie go zlewa/bada granice.
#slubodpierwszegowejrzenia