Bierze mnie już autentyczny rzyg na zachowanie starej Julii, która na każdym kroku próbuje uświadomić swoją hotelową przyjaciółkę, że jest nieatrakcyjna i na pewno nie jest tak, jak odbiera zachowanie Wojtka xD Czemu do niego nie idzie z pretensjami, że tańczy z Majką i spędza z nią czas, tylko najpierw leci na ploty do innych, by na samym końcu dowalić Mai? Ja wiem, że to niezgrabny podryw i trochę osaczający, ale ta rozmowa na gdybalni dziewczyn to już żenująca fest i miała tylko i wyłącznie za zadanie upokorzyć Maję. Wojtek cwany lis - z wyrachowaniem zostawia sobie dwie dość mocne opcje, a dziewczyny dostają jakiegoś kociokwiku i nie widzą jak Niecik je rozgrywa, biorąc je na zwłokę i celowo dając przestrzeń do siania fermentu w Hotelu, aby osłabiać innych (vide puszczenie info Kubie o tym, że Ola ma go w 3,14ździe, prawdopodobnie otwierając sobie ewentualną trzecią opcję po jej powrocie xD). Ciekawa to będzie końcówka sezonu, a w Hotelu są uczestnicy, którzy faktycznie mają jakiś pomysł na to, aby wślizgnąć się do finałowego tygodnia.
@metalfaceee: Wojtek już robił ten numer Oli i Anastazji. Jest przystojny to może, kto mu zabroni. Powiedział "będzie dobrze" i powiedział to Maji, która jedyna (choć trochę przesadza) to się o niego stara. Ta druga tylko 3,14erdoli na pierwszą. Myślę, że mimo wszystko Majeczki naciski mu to schelbiają jak to sugerował Ądżej, sam też robi do niej jakieś ruchy, a Juleczka to tylko słup.
Mina p0lki kiedy w hotelu na wakacjach widzi szczęśliwe, białe rodziny z dziećmi zamiast obcokrajowców z krajów Afryki, którym mogłaby pokazać swoją lewacką tolerancję i miłość.
#hotelparadise