Wpis z mikrobloga

• 0
@WielkaPesaNarodowa: oki

@RobinSchudl nie, tylko z zewnątrz i element który się rusza w klapce plastidipem, bo tam farba normalna by się kruszyła

@dudusbug dla mnie ceny tych zbiorników są z tyłka i po prostu nie, szybciej sobie kupię spawarkę, nauczę się spawać i sam taki zrobię, bo wtedy to mi nie szkoda takiej kasy xD. W sensie żeby nie było to rozumiem ceny i spoko - po prostu
  • Odpowiedz
Zbiornik to inna historia na osobny wpis za jakiś czas ( ͡° ͜ʖ ͡°).

@czarobest: jest taka pasta o tym jak to szorujesz, moczysz, szorujesz, moczysz, płuczesz, suszysz, a potem wypierdzielasz do kosza i kupujesz nowy ʕʔ
  • Odpowiedz
  • 0
@dudusbug: możliwe, dlatego ogólnie napisałem, że mi po prostu za to ciężko tyle dać - nie że jak ktoś robi i chce za nie tyle to coś złego :). Jakbym zrobił sam to bym kasy nie liczył aż tak, bo lubię robić sam dla samego faktu i nauki. A tak to jednak wolę zbiornik za 30 zł :P.
  • Odpowiedz
  • 0
@stachuprzytelefonie: ło kurde chwila, ile? Inna sprawa, że takie rzeczy, żeby coś działało co powinno, to rozumiem. Sam kupiłem na początku antenę elektryczna za 350zł bo ta co była miała zjechane koło zębate w środku i krzywy bat :P. A mnie ten bajer bawi i musi być xD.
  • Odpowiedz
  • 0
@stachuprzytelefonie: ciekawe, włączało się jak dawałeś nawiewy na "ciepło"? To się wydaje bardziej skomplikowane niż przełącznik xD. A u mnie to nawet taki luksus, że lusterka grzane są i jeden fotel (bo tyle naprawiłem, a i tak nie mam z kim jeździć i nie chce mi się drugiego xD).
  • Odpowiedz
@czarobest zle mnie zrozumiałeś ale to wynika z tego że napisalem to jak debil xD

Wiec od 89 do 92 ogrzewanie tylnej szyby załacza się automatycznie po właczeniu ogrzewania samochodu na '1'

Po 93 już było to właczane osobnym przyciskiem.

Żeby zamontować teraz w takim 89-92 ogrzewanie tylnej szyby, musisz dostać timer relay który wpinasz pod deską, których już po prostu nie ma.
  • Odpowiedz