Aktywne Wpisy

Atreyu +25
Cholera, byłem wczoraj na randce.
I nie będzie to kolejny smutny wpis o złych p0kach więc jak na to liczycie, możecie w tym momencie przestać czytać.
Ogólnie na przestrzeni ostatniego miesiąca byłem na kilku randkach. Myślę że śmiało mógłbym o nich pisać pod jakimś osobnym tagiem, wystawiając oceny i pisząc reportaże ale po pierwsze mi się nie chce, a po drugie cenie swoje życie prywatne i wiem ilu na wykopie jest świrów. ( ͡º ͜
I nie będzie to kolejny smutny wpis o złych p0kach więc jak na to liczycie, możecie w tym momencie przestać czytać.
Ogólnie na przestrzeni ostatniego miesiąca byłem na kilku randkach. Myślę że śmiało mógłbym o nich pisać pod jakimś osobnym tagiem, wystawiając oceny i pisząc reportaże ale po pierwsze mi się nie chce, a po drugie cenie swoje życie prywatne i wiem ilu na wykopie jest świrów. ( ͡º ͜
źródło: op
Pobierz
KarbowanaPapryka +34
#mecz jak sociedad wyrówna do dogrywki to zwalę do zębów viniciusa

Zbiornik to inna historia na osobny wpis za jakiś czas ( ͡° ͜ʖ ͡°).
https://www.revvedup.pl/post/malowanie-plastik%C3%B3w-w-mx-5
#motoryzacja #samochody
źródło: MiataRamki001
PobierzWe wnętrzu będzie jeszcze lepiej.
źródło: IMG_20200903_115032
Pobierzźródło: 307989873_661269898907366_4726355334099113352_n
Pobierzźródło: 308324384_1269482293864345_2110301102748889108_n
Pobierz@RobinSchudl nie, tylko z zewnątrz i element który się rusza w klapce plastidipem, bo tam farba normalna by się kruszyła
@dudusbug dla mnie ceny tych zbiorników są z tyłka i po prostu nie, szybciej sobie kupię spawarkę, nauczę się spawać i sam taki zrobię, bo wtedy to mi nie szkoda takiej kasy xD. W sensie żeby nie było to rozumiem ceny i spoko - po prostu
@czarobest: jest taka pasta o tym jak to szorujesz, moczysz, szorujesz, moczysz, płuczesz, suszysz, a potem wypierdzielasz do kosza i kupujesz nowy ʕ•ᴥ•ʔ
Wiec od 89 do 92 ogrzewanie tylnej szyby załacza się automatycznie po właczeniu ogrzewania samochodu na '1'
Po 93 już było to właczane osobnym przyciskiem.
Żeby zamontować teraz w takim 89-92 ogrzewanie tylnej szyby, musisz dostać timer relay który wpinasz pod deską, których już po prostu nie ma.