Wpis z mikrobloga

@tobaccotobacco nic nie mówiłem na temat bylych prezydentów. Pytanie dotyczyło tych dwóch osobników, i wg mnie, choć g---o się znam, żaden z nich się nie nadaje.

Jeden celebryta, który dużo mówi, ale nic z tego nie wynika, a drugi to nauczyciel, któremu planeta się pali. Super wybór.
  • Odpowiedz
@rales: ciężki wybór, bo obaj kandydaci świetnie nadają się na prezydenta i według mnie ta dwójka tylko się nadaje z potencjalnych kandydatów. Uważam że Trzaskowski bardziej nadaję się na prezydenta że względu na znajomość języków i wykształcenie zagraniczne. Z drugiej strony Hołownia byłby lepszy bo nie jest z KO więc w pewien sposób mógłby patrzeć im na ręce.
  • Odpowiedz
@rales: Trzaskowski nie będzie startowac, bo jest już prezydentem Warszawy. Prezydenta miasta nie można odwołać ot tak ze stanowiska, ponieważ zostal wybrany przez społeczeństwo bezpośrednio. Ministrów można odwołać i prawdopodobnie kandydatem PO będzie Sikorski, ale do listopada jeszcze daleko i partie jeszcze nie wystawiły swojego kondydata, możliwe też, że nowy rząd postawi na wspólnego kandydata, którym będzie Agnieszka Bąk z lewicy. Skończcie powielać ten mit o Trzaskowskim. Trzaskowski kandydował na
  • Odpowiedz