TurboEgo TurboEgo przedwczoraj, 04:58:37 8 + Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia... Pokaż treść
przemek- przemek- przedwczoraj, 05:01:32 via Android 2 + @TurboEgo pomidor za bystry chłopak do frikow
kubanfs kubanfs przedwczoraj, 05:03:45 via Wykop 2 + @TurboEgo: małolat K2 schowany przez pomidora za kręcenie afery
TurboEgo TurboEgo przedwczoraj, 05:06:41 via Wykop 0 + @kubanfs: dokładnie a MŁODY ZB już po wyroku w kryminale, oczywiscie nie zyje
TurboEgo TurboEgo przedwczoraj, 05:07:09 via Wykop 1 + @przemek-: jak dla mnie bylby dymogenny jak denis, wystarczy dac mu przeciwnika ciężka frajerzyne, cos jak natan xD
no_chyba_tomek no_chyba_tomek przedwczoraj, 05:17:10 via Android 3 + @TurboEgo Moje drinki zawsze są mocne jak zamulisz poczęstuję cie koksem. Pozdro czerwony
TurboEgo TurboEgo przedwczoraj, 05:19:32 via Wykop 4 + @no_chyba_tomek: źródło: pomidor mielone robot Pobierz
githus githus przedwczoraj, 08:05:15 via Wykop 1 + @TurboEgo: Ten filmik jestem w stanie wyrecytować z marszu nawet, jak mnie obudzicie w środku nocy XDDDDD
TurboEgo TurboEgo przedwczoraj, 10:01:05 via Android 1 + @githus ja zawsze jak słyszę muzykę z tego filmu w radiu to mówię że smażę kotlety mielone xD
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link