Aktywne Wpisy
grexo +37
Co drugie auto uszkodzone przez ich ładowanie. Jak budda wyjdzie to się nie wypłacą przez 5 lat, chyba nie mają pojęcia ile kosztuje naprawa takich furek, nawet nie wiedzieli że te samochody mają funkcję podnoszenia podwozia do załadunku xD
#budda
#budda
Lurpak > margaryna > zwykle masło #gotujzwykopem #jedzzwykopem
Pomyślcie jak ogranicza to chociażby rynek wynajmu takich miejsc. Nie każdego stać na wyłożenie kilkudziesięciu tysięcy na miejsce pochówku (ofc. jeszcze tyle nie kosztują, ale uwolnienie rynku zrobi swoje), a możliwość wynajmu za skromne 300-400 zł / msc, pozwoliłaby wielu rodzinom pogrzebać zmarłych blisko własnego miejsca zamieszkania.
Nie mówiąc już o możliwości flipów, czyli odsprzedaży ładnie skoszonych i odchwaszczonych miejsc, z uregulowaną sytuacją prawną, z niewielkim tylko bonusem za fatygę w cenie.
W żołądku mnie skręca, że niedaleko buduje się cały nowiutki cmentarz komunalny, gdzie mógłbym od ręki wykupić inwestycyjnie kilkadziesiąt kwater, a ten komunistyczny i przeregulowany rząd mi nie pozwala ( ͡° ʖ̯ ͡°).
#nieruchomosci #inwestowanie
Nieee, zniszczyłeś moje inwestorskie marzenie, lewaqu ;(.
xDDDDD
@Reevo: Czyli potrzebny tylko jeden starszy słup i biznes siup
Przecież taka eksmisja jest. Nie płacisz za kwaterę to likwidują grób i nie ma znaczenia czy wyznaniowy czy komunalny.
@Reevo: już widzę te opowieści na mirko, jak to komuś wynajmujący przestali płacić to zamontował monitoring w grobie i zameldował paru innych truposz xDD