Aktywne Wpisy
RnaJ +6
#zwiazki #psycholog #psychoterapia psychoterapeutka powiedziała mi, że sprawdzanie telefonu partnerki po tym jak mnie zdradziła (obiecała poprawę, mamy dziecko, wiem że frajer ze mnie) to to samo co jej zdrada, bo to też p-----c. Co sądzicie?

#raportzpanstwasrodka Zakochana młoda para

źródło: image
Pobierz
@Jacek_Tomczak
do dymisji natychmiaaast
#nieruchomosci #polityka
@tether69: tylko trzeba przyznać, że "głupi nie jest" tylko jest cyniczny. On doskonale wie co robi. Wie o tym, że ceny mieszkań mogą spaść a on nie chce do tego doprowadzić. Forsuje dopłaty dla deweloperów dzięki czemu nie spadną ceny albo się "utrzymają" lub będzie jeszcze raz FOMO. Kto chciał wyjść miał idealną okazję przy BK2%.
@SRzeyamlon: jakie "opowie się", niepompowanie kasy w deweloperów to nie jest opowiedzenie się po jakiejś stronie. A że ktoś straci? Inwestycje wiążą się z ryzykiem, a spekulacja na dobrach podstawowych jest dodatkowo szkodliwa.
@editores: Zainwestowałeś w nieruchomości to też możesz stracić. Gdzie tu problem?
@editores: to sprzedaj na wolnym rynku. Jak to możliwe, że cała inwestycja ma zależeć od tego czy dostaniesz dopłaty od rzadu czy nie.
Tu nie ma żadnego wolnego rynku.