Siema mam pytanko, może głupie może nie, otóż parę dni temu kupiłem komputer z obudowa nzxt h7 elite, I mam pytanie, powinienem ściągnąć przedni szklany panel czy zostawic go na miejscu?
@Maviux nie musi, ale te mikro wloty powietrza ograniczają przepływ powietrza i hałasują, jak nie przeszkadzają temperatury i hałas to spoko, ale nie dawał bym tu argumentu z tymi śmiesznymi wlotami. spróbuj oddychać otwartymi ustami i przez słomkę.
obudowy są tak projektowane żeby miały dobry przepływ powietrza bez konieczności zdejmowania ich
@vieniasn: podziwiam Twoją wiarę w marketing, fizyki nie oszukasz. na obrazku widać jak bardzo nzxt w H510 Elite
Coś czuję, że nowy Mini właśnie zabił większość konkurencyjnych premium mini PC. Możliwe 2500-2600 zł za kilka miesięcy ( ͡€ ͜ʖ͡€) Wielkość prawie jak Apple TV, wszystkie USB to TB, bardzo mocne wyjście audio dla słuchawek, 16GB RAM na start.
#pcmasterrace
@rosikk1: zapytaj sprzedawcy.
Podpowiem, że jak temp procesora nie osiąga 98 stopni C to nie ma potrzeby.
@vieniasn: podziwiam Twoją wiarę w marketing, fizyki nie oszukasz. na obrazku widać jak bardzo nzxt w H510 Elite
Bez tego szkła z przodu to tam kurzu na leci do środka jak wściekłe. Dobrze myślę?
a to zależy od obudowy, nzxt sporo obudów s---------o w przeszłości. byli nieco znani z piekarników
tak, dobrze. Niektóre firmy oferują do kupienia panel z siatką aby kurz łapał albo razem z obudową dostarczają wymienny zamiast