Wpis z mikrobloga

Jakbyście kiedyś się zastanawiali, skąd biorą się te wszystkie dziwne wpisy na #tinder, gdzie normalne profile dziewczyn są objeżdżane w zasadzie nie wiadomo czemu, to @b_oski postanowił potwierdzić moją teorię szybkim usunięciem wpisu i dodaniem na czarno, by przypadkiem nikt więcej nie zobaczył, to podam tutaj.

Tak, widać że masz ból tyłka, bo nie dostałeś lajka od dziewczyny, która ci się spodobała, więc musisz przekierować swoją rozpacz w niechęć, bo przecież "i tak sam byś jej nie chciał". Widać to za każdym razem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
widać że masz ból tyłka, bo nie dostałeś lajka od dziewczyny, która ci się spodobała, więc musisz przekierować swoją rozpacz w niechęć,

@wstanczyk: shaming i brak argumentów = faktycznie czarna lista
  • Odpowiedz
  • 1
Przecież przeciętny chłop w tych czasach jest bardziej z-----y niż przeciętna baba.

@PiccoloColo: To nie wiem, czy bardziej, czy mniej, ale w tych popandemicznych czasach to mam wrażenie, że wszyscy dookoła mają jakieś problemy i zdecydowanie gorzej odnajdują się w społecznych relacjach. Z resztą ludzie zewsząd są tak zachęcani, aby skupiać się na sobie, własnych emocjach, celach, przemyśleniach itd., że relacje z innymi tylko burzą ten idealny porządek.

chodzi o
  • Odpowiedz
  • 0
brak argumentów

@getin: No ziomeczek usunął moje argumenty, nie odnosząc się do nich w ogóle. Widocznie żadnych nie miał. A shamingiem wobec jakiejś losowej laski to był cały jego wpis xD

Warto sobie takie rzeczy uświadamiać, bo inaczej to się tylko będziesz zagłębiał w tym bagnie.
  • Odpowiedz