Aktywne Wpisy
monalisssa +2
Poruszałam się pojazdem nr2. Ruszyliśmy jednocześnie z nr1. W tym czasie pojazd3 ruszył praktycznie równo za nr2 tak że w momencie jak miałam wjechać na pas drogi głównej, to on się tam znalazł. Na szczęście nic nie jechało z naprzeciwka i odczekałam na lewym pasie drogi głównej aż przejedzie dalej. Zaznaczam że nr3 stał za nr2 tylko jak on ruszył, to ten się wbił szybko na prawo. Byłam na wysokości tej "grubszej"
Kiedys_Mialem_Fejm +556
Mamy 2024 rok i według niektórych bardzo ważnym plusem gry za 300 zł jest to, że działa i można ją skończyć xd
#gry #silenthill #ps5
#gry #silenthill #ps5
link do znaleziska
Widzimy się jak zawsze przed monitorami, ale mamy dla Was jeszcze lepszą ofertę! Zapraszamy do studia e-sportowego w Gdańsku, gdzie będziemy mieli możliwość oglądać pojedynek finałowy na żywo w komfortowych warunkach i doborowym towarzystwie fanów Heroes 3. To doskonała okazja, żeby poznać się z innymi fascynatami niszowego "grania w konie" - fantastyczna perspektywa, czyż nie? Spodziewamy się blisko 100 graczy, widzów i ekspertów czatowych na miejscu - *populacja fanów Heroes 3 w Gdańsku zwiększa się!*
Na miejscu oprócz sali głównej z telebimem będziemy mieli do dyspozycji kilka sal z ekranami i kanapami, na których wspólnie obejrzymy pojedynek finałowy. Nie zabraknie też baru, w którym zaopatrzymy się w jedzenie i picie. Na pewno nie zabraknie dobrej atmosfery, odkrywania znajomości na nowo, suchych żartów o grze i burzliwych dyskusji o tym czy Shakti jest lepszy od Deemera.
Wejście na cały weekend będzie biletowane - koszt całej trzydniowej imprezy to 50 złotych. W ramach biletu zyskujemy nieograniczony dostęp do lokalu, zniżki w kuchni i na barze. Wszystkich chętnych serdecznie zapraszamy codziennie przed godziną 12:00, aby zdążyć na start meczu.
Jak kupić bilet?
Należy wejść na stronę https://www.h3.gg/xxv/bilety i wypełnić krótki formularz.
Zostały dosłownie ostatnie bilety
📆 11.10 - 13.10 - od piątku do niedzieli, codziennie od 12:00
📍 GDAŃSK - Kinguin Esports Lounge - Galeria Metropolia 2 piętro, ul. Jana Kilińskiego 4
🎫 Bilety - https://www.h3.gg/xxv/bilety
Transmisja na żywo codziennie od 12:00, jak zawsze na naszych kanałach YouTube oraz Twitch. Bądźcie z nami podczas meczów, ale i przerw - nie zabraknie konkursów dla widzów, wywiadów i... prezentacji nadchodzących nowinek ze świata heroesowego!
Twitch
YouTube
#heroes3 #h3gg #retrogaming