Aktywne Wpisy

kaziuwichura +264
Czy ma ktoś może w domu zamknięte opakowanie kawy Lavazza Crema e Aroma 1000 g i mógłby ją zważyć?
Właśnie dostałem swoją z Allegro i zamknięte opakowanie waży 920 gram (razem z opakowaniem) i zastanawiam się czy kręcić imbę czy to normalna waga tej paczki.
#kawa #kiciochpyta
Właśnie dostałem swoją z Allegro i zamknięte opakowanie waży 920 gram (razem z opakowaniem) i zastanawiam się czy kręcić imbę czy to normalna waga tej paczki.
#kawa #kiciochpyta
źródło: QEV71Ibj
Pobierz
pierdas007 +550
dzisiaj zamówiłam babci ubera - w sumie wyszło jakoś 55 zł bo to trochę poza miastem, zapłaciłam kartą. Kierowca na koniec kursu powiedział babci która ewidentnie się nie zna na tym, że musi zapłacić gotówką 70 zł. Mogę jakoś to rozwiązać inaczej niż przez czat ubera który mnie olewa automatycznymi wiadomościami? #uber #kiciochpyta

Ciekawe czy regeneracja bulbatora i uzupełnienie płynu karty graficznej w cenie?
źródło: Screenshot_2024-09-24-10-58-03-25_0ce57feeccaa51fb7deed04b4dbda235
PobierzJak ty nie umiesz to debil w serwisie tez sobie nie poradzi. Jak masz 2 lewe ręce to wyobraź sobie że serwisant nie ma wcale rąk
w laptopie możesz chłodzenie za słabo albo za mocno dokręcić albo upuścić śrubkę przed odpięciem baterii
jest to czynność dość prosta ale będąc amatorem lepiej podejść jak do rozbierania rakiety kosmicznej
Pasta, śrubokręt, przesyłka, a-----l i uzbiera się cena serwisu
Może wśród ludzi których znasz jest ktoś kto zna kogoś kto ci to ogarnie