Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +171
Widoczność na 200-300m ale oczywiście złamas musi jechać na zapalonych przeciwmgiełkach.
Przypominam: 50m to połowa odległości między słupkami kilometrowymi przy drodze
EDIT DLA WSZYSTKICH ZJEBÓW CO MÓWIĄ JAK OŚLEPIA TO IDŹ DO OKULISTY: masz przed sobą wielką czerwoną żarówę, która świeci mocniej niż autobus z naprzeciwka. Oczywiście, że to męczy oczy. Jak chcesz sprawdzić to popatrz se w lampkę przez 5 minut a potem rozejrzyj się po pokoju
#polskiedrogi
Przypominam: 50m to połowa odległości między słupkami kilometrowymi przy drodze
EDIT DLA WSZYSTKICH ZJEBÓW CO MÓWIĄ JAK OŚLEPIA TO IDŹ DO OKULISTY: masz przed sobą wielką czerwoną żarówę, która świeci mocniej niż autobus z naprzeciwka. Oczywiście, że to męczy oczy. Jak chcesz sprawdzić to popatrz se w lampkę przez 5 minut a potem rozejrzyj się po pokoju
#polskiedrogi
Lewusx +29
No i po wizycie u trenera, dostałem feedback że kończymy okres redukcji wraz z końcem miesiąca październik.
Mega się cieszę, ostatnio miałem potężne problemy ze snem, co za tym idzie też regeneracja.
Fotka poglądowa jak to wygląda na dzień dzisiejszy.
Przede
Mega się cieszę, ostatnio miałem potężne problemy ze snem, co za tym idzie też regeneracja.
Fotka poglądowa jak to wygląda na dzień dzisiejszy.
Przede
Aktualnie jestem na kierunku technik informatyk klasa moglo byc lepiej ale średnio mi się podoba sam kierunek. ale nie wiem czy kończyć ten kierunek jak i tak nie chce jakoś specjalnie pracować jako technik informatyk. I zastanawiam się czy nie przepisać się do liceum tylko po pierwsze czy będę w 2 klasie czy będę musiał się cofnąć. nie wiem jak to bedzie wyglądalo z nadrabianiem i ogolnie wiec prosze o pomoc a przez to ze bede musial nadrobic zaleglosci mam pewne wątpliwosci i nie umiem sie zdecydowac. Mam trzech znajomych w tej klasie ale najpewniej będe sam siedział w ławce a w dodatku jest tam 20 dziewczyn a 9 chlopakow a z dziewczynami mi sie srednio gada obawiam sie ze nauczyciele beda mnie gorzej traktowac i wogole a czas nad tą decyzja mam do jutra... (po techniku informatyku i tak czy siak bym szedł na studia)
Wtedy powiedział ze zdalem do drugiej klasy technikum, więc nie moze mnie przenieść do liceum xDD
Ogolnie nie powinienes miec jakis mega problemów z nadrobieniem materiału, nie jest tego na tym etapie jakos mega duzo.
pssst. zdradze ci sekret.
po technikum informatycznym nie ma obowiązku pracy jako informatyk. ba. Żabka cie nawet przyjmie
@szymon1121 jak masz wyrobioną kulturę nauki to nie bedzie to dla Ciebie problemem. Najwięcej materiału bedziesz musial nadrobić z przedmiotów profilowanych, ale jesli jest jak mowisz raczej nie będziesz miec z tym problemów.
Z drugiej, trzeciej klasy bylo by trudniej. Na tym etapie nie ma jeszcze az