Wpis z mikrobloga

Pytanie praktyczne. Zapisuje się taki Pawełek do piramidy. Jak dochodzi do tego, że pisze takie posty jak poniżej? Czy ktoś na ZAMKNIĘTYM SZKOLENIU powiedział mu mniej więcej "pisz, że jesteś bogaty" i Pawełkowi nie pali się czerwona lampka, że coś tu jednak oszukujo, skoro mam pisać, że mam milion jak nie mam? Jak konkretnie dochodzi do tej sytuacji?
#frajerzyzmlm
BarkaMleczna - Pytanie praktyczne. Zapisuje się taki Pawełek do piramidy. Jak dochodz...

źródło: Screenshot_2024-09-21-15-35-20-405_com.miui.gallery-edit

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BarkaMleczna: jak dochodzi do takiej sytuacji? No bardzo prosto. Pawełek zniechęcił swoim nagabywaniem już całą swoją rodzinę, przyjaciół, kolegów oraz kolegów-kolegów. Niestety, do piramidy zwerbował może jedną, może dwie osoby. Pawełek ma jednak plan, jaki? No k---a sprytny. W internecie możesz być kim chcesz, Pawełka do mlmu też przyciągnęła wizja wzbogacenia się, Pawełek powiela więc "wzorce" zaobserwowane u swojego "mentora" Kamilka, ale także od wybitnych trejderów-milionerów pokroju "Mariano Italiano" i
  • Odpowiedz
@BarkaMleczna: to nie kłamstwo, tylko element rozwoju mindsetu ( ͡° ͜ʖ ͡°). Jak kolega wyżej dobrze zauważył - to model "fake it till you make it", a traktowane jest jako naturalny proces do osiągnięcia określonego celu. Nie patrzą na to jak na oczywiste kłamstwo, tylko jak na potężne narzędzie, które pomoże im urzeczywistnić swoje marzenie.
  • Odpowiedz