@BennyLava: Ktoś tu chyba tagu #wiedzmin nie widział. Zesrańsko o twarze bohaterek z gier trwa, były zarzuty, że Ciri jest gruba nawet. Absurdalne jak gracze mają obraz bab wypaczony xD
@BennyLava no zesrańsko nadal jest wszędzie i są pozostałości po nim, najgorsze jest to, że tych wysrywów o męskiej twarzy (to są ludzie którzy mają wypaczone pojęcie dymorfizmu przez mass media) nie da się do końca zdebunkować bo mają sprane mózgi i wyobrażanie kobiety jako dziewczynki z wykrzywionym podbrodkiem typowo azjatyckim w kształcie V xD
@Wink najlepsze jest to, że Aloy w grze wygląda tak.
I to wszystko wina bo biedne male gaze zostało urażone, co z tego, że od 20 lat rynek gier mógł wypuszczać gry z najbrzydszymi zakolakami, takie standardy istnieją praktycznie tylko wokół kobiet. A ciri według mnie jest niesamowicie przepiękna.
@Wink: no przyznaję że nie widziałem, ten post wyświetlił mi się w gorących. Ale z ciekawości sprawdziłem i - przez ostatnie 3 dni - są spekulacje dot. fabuły i heheszki z tej dramy. Jeden wpis który można podciągnąć pod p---------e o woke, za to cztery zesrywające się o mizoginię i spermiarstwo.
@BennyLava: Heheszki nie z dramy, a z wyglądu bohaterki w większości, spekulacje są (nie wszystkie warte czytania, bo dużo tam o "woke", a w ostatnich trzech dniach miałeś mnóstwo przykładów. W sumie pisałem o tagu wiedzmin, a tu na grach głównie patrzeć trzeba, bo zesrańsko nie dotyczy tylko ciri, ale też innych bohaterek, jednym nie pasuje w Ghost of Yotei bohaterka, duuuużo o nowej grze Naughty Dog i o Ciri.
#wiedzmin #wiedzmin3 #gry #cdprojektred #heheszki #takaprawda #grajzwykopem
źródło: temp_file3570082091755574526
Pobierz@2Girls_1Cup: dziwna to była Keira ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_PBfPGE4Yb5BYWC0TlRxwz1wHZgUXDRfQ
Pobierzźródło: image
PobierzI to wszystko wina bo biedne male gaze zostało urażone, co z tego, że od 20 lat rynek gier mógł wypuszczać gry z najbrzydszymi zakolakami, takie standardy istnieją praktycznie tylko wokół kobiet.
A ciri według mnie jest niesamowicie przepiękna.
źródło: temp_file3788510606944811037
Pobierzźródło: temp_file3400851452606865045
PobierzNo więc trochę nie trafiłeś. xD
@boguslaw_licencyjny: chylę czoła ( ͡~ ͜ʖ ͡°).