Wpis z mikrobloga

Czego nie rozumiesz lewaku, ona ma zupełnie inną twarz, na dodatek taką męską, woke zniszczyło mi gry

@Filippa: wszyscy już o tym zapomnieli, a wy dalej przeżywacie. Ty pracujesz w CDP i jesteś autorką tego redesignu twarzy? Bo to trzeba być już chyba osobiście tym dotkniętym, żeby po iluś tam dniach pisać kolejne posty na tym o mirko. xD

OLABOGA INCELE CIRI OBRAŻAJO.
CHUJU, PRZESTAŃ SZKALOWAĆ CDP, CHUJU.
  • Odpowiedz
via Android
  • 4
@BennyLava no zesrańsko nadal jest wszędzie i są pozostałości po nim, najgorsze jest to, że tych wysrywów o męskiej twarzy (to są ludzie którzy mają wypaczone pojęcie dymorfizmu przez mass media) nie da się do końca zdebunkować bo mają sprane mózgi i wyobrażanie kobiety jako dziewczynki z wykrzywionym podbrodkiem typowo azjatyckim w kształcie V xD
  • Odpowiedz
via Android
  • 9
@Wink najlepsze jest to, że Aloy w grze wygląda tak.

I to wszystko wina bo biedne male gaze zostało urażone, co z tego, że od 20 lat rynek gier mógł wypuszczać gry z najbrzydszymi zakolakami, takie standardy istnieją praktycznie tylko wokół kobiet.
A ciri według mnie jest niesamowicie przepiękna.
Filippa - @Wink najlepsze jest to, że Aloy w grze wygląda tak.

I to wszystko wina bo...

źródło: temp_file3788510606944811037

Pobierz
  • Odpowiedz
@Wink: no przyznaję że nie widziałem, ten post wyświetlił mi się w gorących. Ale z ciekawości sprawdziłem i - przez ostatnie 3 dni - są spekulacje dot. fabuły i heheszki z tej dramy. Jeden wpis który można podciągnąć pod p---------e o woke, za to cztery zesrywające się o mizoginię i spermiarstwo.

No więc trochę nie trafiłeś. xD
  • Odpowiedz
@BennyLava: Heheszki nie z dramy, a z wyglądu bohaterki w większości, spekulacje są (nie wszystkie warte czytania, bo dużo tam o "woke", a w ostatnich trzech dniach miałeś mnóstwo przykładów. W sumie pisałem o tagu wiedzmin, a tu na grach głównie patrzeć trzeba, bo zesrańsko nie dotyczy tylko ciri, ale też innych bohaterek, jednym nie pasuje w Ghost of Yotei bohaterka, duuuużo o nowej grze Naughty Dog i o Ciri.
  • Odpowiedz
@Filippa: Czytałem wszystkie książki kilka razy. Przeszedłem każdą część Wieśka po kilka razy. Jestem fanem wiedźmina. Mam narzeczoną, obowiazki, pracę, nie jestem skrzywionym tagiem przegryw piwniczakiem, który gardzi kobietami. (nie licząc łysych murzynek) Mimo to uważam, ze Ciri wygląda jak typowa gwiazdka instagramowa pod zabiegach upiększających przez te kości policzkowe i usta, co mocno jej odejmuje uroku. To dla mnie nie jest twarz zmęczona podróżą, tylko fejs po kwasie hialuronowym.
  • Odpowiedz