Wpis z mikrobloga

Za samo to że piszą do ludzi że wyszli z depresji powinno się ich ścigać karnie i zamykać bez zawiasów. Tak się składa że choruje na to g---o, byłem w psychiatryku i jeszcze mam zaburzenia dwubiegunowe i bez leków to sobie możecie w dupę wsadzić normalne życie. Od 3 lat mam rentę bo lekarz mi pisze że rokowanie mam niekorzystne i walczę sami wiedzie z jakimi myślami by nie zrobić sami wiecie czego. To jest okropne, odbiera całą radość z życia bo nie panujesz nad tym, żyjesz nie wiedząc kiedy i czy ci odbije, normalne osoby żyją i się cieszą z życia a z depresją to człowieka po którymś roku brania leków już c--j strzela bo albo działają chwilowo, doraźnie albo wcale.

To jest tragiczna choroba i każdy kto wam pisze że z niej wyszedł od biegania czy pieniędzy powinien być naprawdę w k---ę surowo karany

#frajerzyzmlm #izadamczyk
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czasnawybory666:

To jest tragiczna choroba i każdy kto wam pisze że z niej wyszedł od biegania czy pieniędzy powinien być naprawdę w k---ę surowo karany

Ale wiesz że nie każda depresja jest taka sama? I dużo osób rzeczywiście z niej wyszło.
W
  • Odpowiedz
@czasnawybory666 problem z mlm’owcami jest ze oni mylą (ci niższsi w strukturze nieświadomie, ci wyżej świadomie) znaczenia wielu słów. Na przykład mindset, biznes online, psychologia. Co to za biznes online który polega na naganianiu frajerow na kursy i żeby ściągali swoich znajomych. Tak samo depresja, źle sie czuje to pewnie depresja. O, pobiegam już mi lepiej. Ludzie nie mają świadomości chorób psychicznych i ze to rozjebuje człowieka od środka mimo ze
  • Odpowiedz