@Kantar: z innej beczki - czemu usunąłeś tamten wpis? Mnie to serio rozbawiło, a jeszcze bardziej odpalenie się wykopków jakbyś robił agitację polityczną :D
@NieBendePrasowac: który z flagą Słowacji? Jakoś tak czasem mam, że jak uznam że nie będzie już ciekawych komentarzy to usuwam wpis żeby mi nie spamowało jak wpada do gorących. Ale ogólnie to jest tragedia, że trzeba dodawać teraz obowiązkowo heheszki, bo ludzie inaczej nie załapią nawet najbardziej oczywistego gównowpisu. Zmienił się przeciętny użytkownik mikrobloga mocno w ciągu 4 lat.
Kiedyś zamówiłem od nich Apple watcha to doszedł następnego dnia a wysyłali z Chin xd p------e mają te szlaki logistyczne.
Chyba że pro max one faktycznie mają jakieś opóźnienia na ich stronie.
Edit: a dobra widzę że i zwykle iphony 3-4 tygodnie
#apple
Ale ogólnie to jest tragedia, że trzeba dodawać teraz obowiązkowo heheszki, bo ludzie inaczej nie załapią nawet najbardziej oczywistego gównowpisu. Zmienił się przeciętny użytkownik mikrobloga mocno w ciągu 4 lat.
@Kantar: bo taniej. Apple chyba od razu dolicza możliwość grawerunku. Ale drugi raz bym zamawiał jednak od Apple.
Ja z drugiej strony czasem jakiś wpis/komentarz potraktuję jak oczywisty sarkazm, a się okazuje że ktoś pisał serio ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kantar: bo mi się nie chce robić jakichś fikołków żeby fakturę dostać.