Wpis z mikrobloga

@Sylwiusz89 w czasie debaty pscyholoszki mówiły coś w stylu "raczej nie powinniśmy dopuszczać do udziału tego uczestnika", więc były świadome co to za ananas, tylko chyba produkcja na nich naciskała, że Boczek ma być i już, a one zachowały się jak Ricky z Chłopaków z baraków - Nie powinnyśmy tego robić, ale c--j.
  • Odpowiedz
@galicjanin: Szkoda Kangurzycy jak było takie podejście. Padło takie zdanie faktycznie. Na 100 % było o nim, bo on gadaniem w stylu: miałem ciężkie życie za małolata odrzucił mnie jako człowieka na starcie. Sam znam ludzi z trudnym życiem za małolata. Ojciec co pił, bił, wyżerał dzieciom jedzenie, a nawet jak dostali paczkę z jakiegoś caritasu, ukradł wszystkie monte, ale ten chłopak i dziewczyna jakoś to przetrwali. Ona jest fryzjerką,
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89 zadziwiające jest też to, że na jego ślubie nie pojawili się jego rodzice adopcyjni. Pewnie mieli go dość, sporo im krwi napsuł i po ukończeniu 18 roku życia kazali mu w---------ć z domu, dlatego mieszka w Poznaniu, a mieszkał wcześniej w Łodzi.
  • Odpowiedz
@galicjanin: Mogło tak być. Ogólnie w programie siedząc na krzesełku w swoim mieszkaniu wspomniał, że też nie było wesoło u rodziny adopcyjnej. To co bidul lepszy czy co? Czy on chciał pokazać im publicznie środkowy palec, aby jacyś sąsiedzi obejrzeli i powiedzieli, że Krzysiek i Halina wzięli chłopaka z domu dziecka i go brzydko traktowali, czy co?, w co on grał, to wie tylko on sam. Ciekawi mnie ta jego
  • Odpowiedz
@Sylwiusz89 pewnie dawał im do wiwatu jako zbuntowany nastolatek. Też dziwna zażyła relacja faceta 40-letniego z laską dość atrakcyjną i 10 lat młodszą, jej mama też zadbana 50-tka mogłaby być jego partnerką. One go jakoś wykorzystują, czy ta matka może jest jego biologiczną starszą siostrą, tylko o tym mu nie mówi? Bo dziwne, że pomimo jego odpałów od lat się z nim przyjaźnią i to tolerują. Dziwi mnie, że facet nie
  • Odpowiedz
@galicjanin: No przecież produkcja narzuca parę dla beki. Gdyby tylko psolożki o wszystkim decydowały byłyby sporo większe szanse że wszystkie pary zostałyby ze sobą, ale program byłby nudny.
  • Odpowiedz
@galicjanin: w trakcie narady jedna z psycholożek powiedziała by wykluczyć jakiegoś faceta z udziału, ale nie ma żadnego tropu wskazującego, że chodzi o Boczka. Może ktoś mniej się krył i był na tyle przypalony, że nawet Boczek przy nim to pikuś. Albo było to faktycznie o Boczku ale to mogą być max domysły, nie pewnik.
  • Odpowiedz