Aktywne Wpisy
xena_x +24
Fakty o p0lskich mężczyznach i dlaczego polki nie chcą wiązać sie z polakami i mieć z nimi dzieci:
- najbardziej jadowici mężczyźni na świecie, nie ma nigdzie na świeci mężczyzn którzy amerykanki, brytyjki, francuzki nazwywaliby perojatywnie "julki, karyny, madki, jessici,grażyny, a kobiety pracujące w korporacji pogardliwie - anetki z HR"
- p0lak w swoim umyśle jest samcem alfa, który czerpie pewność siebie z obrażania kobiet w internetcie nazywając je puszczalskimi shonami itp.
-
- najbardziej jadowici mężczyźni na świecie, nie ma nigdzie na świeci mężczyzn którzy amerykanki, brytyjki, francuzki nazwywaliby perojatywnie "julki, karyny, madki, jessici,grażyny, a kobiety pracujące w korporacji pogardliwie - anetki z HR"
- p0lak w swoim umyśle jest samcem alfa, który czerpie pewność siebie z obrażania kobiet w internetcie nazywając je puszczalskimi shonami itp.
-
wredny_bombelek +40
ku*wa mać będzie nieskładnie i pewnie chaotycznie ale piszę to od razu po tym jak to zobaczyłem. Buduję sobie domek i jestem w trakcie wykańczania, jakieś 200m dalej jeden janusz kupił sobie działkę z dołem który musi zasypać i zaczął zwozić coś co wygląda jak płyty eternitowe - azbestowe. Picrel - zdjęcie robione tosterem. On pewnie będzie tym teren wyrównywał, część połamie, część zasypie, syf poleci w powietrze a pył azbestowy na
#hitler #historia #nopowcyhitlerowcy