Aktywne Wpisy

PiersiowkaPelnaZiol +177
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem #wirsprawiedliwosci #sztukadlasprawiedliwych
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD

Salido +220
Minął 20. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
84 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
82 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
84 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-5
Pobierz

źródło: 1000050587
Pobierzźródło: MoonS24Ultra
PobierzNa twoim zdjęciu jest po prostu podmienione na zdjęcie z internetu
Gdy byłem wtedy w trybie offline?
Niezła teoria, zwłaszcza że od pierwszego uruchomienia smartfona robił super zdjęcia i ciekawe jak mógłby pobrać z internetu, gdy nawet karty SIM nie miałem w środku.
To żadne oszustwo, zwłaszcza jak zapoznasz się czym jest coś takiego jak ALGORYTM, AI, poprawianie jakości zdjęć.
Od lat jest stosowany sposób usuwania rozmycia, nałożenia się jakiegoś artefaktu itd.
Po prostu, Samsung dał na swoje smartfony
Takie ,,fakty", że aż je podważyłem, no