Aktywne Wpisy
aleroc +30
myslicie ze gdyby hitler dzialal w polsce to tez by doszedl do wladzy w latach 30-40?
#historia
#historia

mozis +548
Sasiad patola znowu zrobił sobie melinę z ziomkami w piwnicy w środku nocy, pech chciał że ma piwnicę centralnie pod pokojem w którym śpię, zgasiłem im światło (zapala się od zewnątrz) przekręciłem klucz tak żeby nie mogli wybić swoim i zostawiłem w drzwiach (chciałem złamać ale s------l sie nie dał a trza było pryskać), było darcie japy na całą klatkę, ktoś zadzwonił po milicję, otworzyli, tałatajstwo wywiezione na wytrzezwialke, sprawiedliwości stało się

Dopóki mój chłopak nie znajdzie pracy będę musiała nas i zwierzaki utrzymać za minimalną, a jeszcze od przyszłego wyprowadza się mój brat i wzrośnie nam czynsz.
Wcześniej w pracy bardzo się starałam, zostawałam nadgodziny, pracowałam w pełnym skupieniu i chciałam być przydatna. Teraz czuję że ilość pracy i wysiłku który w nią wkładam jest nieproporcjonalny do zarobków.
Wiem że jest ogrom ludzi którzy mają gorzej niż ja, ale i tak jestem w-------a i nieco przemęczona.
Chciałabym zarabiać na tyle by móc wieść spokojne życie i odkładać po trochu, a nie martwić się czy nam starczy do pierwszego i za co kupimy opał, a na to się zapowiada bo nie mam smykałki do zarabiania kasy i walczenia o swoje
#zalesie
W międzyczasie szkoliłem się aby zarabiać więcej w swoim zawodzie. Teraz zarabiam zależnie od miesiąca 30-40k więc hajs to nie problem.
Ale znam twój ból bo płacąc 800zl za pokój wtedy, żywiłem się za 4 stówy miesięcznie przez długi okres xd
@ang-xvoi: 2/10 bo odpisałem
źródło: fff
Pobierz@xumi chyba ktoś tu odebrał głupie trolowanie personalnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Screenshot 2024-09-12 at 11-31-31 growing-household-v0-zsbhmaeqvm2a1.jpg (obraz WEBP 1038×1200 pikseli) — Skala (77%)
Pobierz