Wpis z mikrobloga

Po pierwsze primo
Dziwie się że ktoś widzi jakiekolwiek podobienstwo Srocha do Wodeckiego.
Sroch umiał jednoczyć ludzi wokół siebie, dzieki pewnej charyzmie i inteligencji socjopaty którą posiadał, nie był z d--y wysrany, był jakiś.
A Wodecki sprawia wrazenie inteligentnego, ale w gruncie rzeczy jest zagubiony, kompletnie nie czuje kobiet i sygnałów które wysyłają albo nie umie ich odwzajemnić. bez werwy, bez energii, bez jajec, bez inicjatywy, bez wyczucia, bez pokory, jedno wielkie BEZ

Po drugie primo słucham Andrzeja i mam czasami wrazenie WTF, gość sam sobie przeczy. Z jednej strony umie się logicznie i elokwentnie wypowiedzieć, z drugiej strony jak słucham jakie on banialuki wygaduje to zęby mnie bolą. Raz mówi że boi się że Maja się w niego zaangażuje i porównuje ten przypadek do innego w którym to kobieta się zadurzyła tak że potem był tylko ślub a z drugiej ma pretensje o to ze w pierwszym odruchu nie znajduje w nim samym pocieszenia gdy ma problem. Może dlatego że nie umie wyczuć sytuacji bo to może on powinien okazać zainteresowanie partnerką gdy FAKTYCZNIE ma problem (scena z Julką i jej wątpliwościach co do samej siebie). Gdzie wtedy byłeś Andrzeju?

Karolowi mogłyby chociaż raz wyrosnąć jaja i wypowiedzieć się jasno i wyraźnie czego chce.

Jak na razie najwyraźniejsze osoby tej edycji to Olka i Anka które jako jedyne wydają się mieć największy dystans do tego co dzieje się w programie i umiały wyczuć "content" pod robienie dymów. Scena płaczu za Kubą piękna i wzruszająca, ja płakałem razem z nią tak mnie przekonała

Co do reszty to jacyś wydają się przeźroczyści, więc albo potrzebują czasu żeby się jeszcze rozkręcić i pokazać swoje drugie ja albo okażą się nudnymi błaznami które "przeszły" przez program.

#hotelparadise
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fajlip1111: wszystko w punkt. tez nie rozumiem ludzi, ktorzy porownuja Mopa do Srocha. Temu pierwszemu wiele brakuje do Srocha mimo wszystko. Nie kumam tez wieszania psow na Olce i Ani, imho jakby one odpadly nie mialbym po co tego ogladac. Dodatkowo wg mnie nikt w ten sposob jeszcze nie krecil w tym programie, czasem przesadzaja, ale i tak wole to ich krecenie niz pilowanie paznokietkow przez Maje na gdybalni w
  • Odpowiedz