Wpis z mikrobloga

@elementarz1 @markhausen @IksdeHeheh @Zadnej_przyszlosci: Mieszka: Monachium
Pracował: jako piekarz j----y kręcił chleb po nocach
Złota: Osobnik mieszkał tam tylko 2 tyg, bo jego przyjaciel oszukał go na pieniądze tak jak on Andrzeja pjw
Zdrada: kiedyś debilowi wymsknęło się na kanale głosowym (publicznym), że pisze z jakaś Roksana (słyszało to ok. 5-6 osób i chciał ja zruchać w c---i, bo ma takie duże, nie wiem, jak teraz, bo mam bana na discordzie od miesiąca, ale prawdopodobnie dalej jest ta osoba na discordzie wiec mogłaby to potwierdzić.
Rolex: Rolex, który posiada nie jest legitny, jest kupiony ze stronki za 400$ tak jak dawno temu sprzedawał fejury (2020)
Sygnały brane od: (Ben, gold trader (VIP)), (Gold Trader MO). Wojtek nie analizuje, nie tworzy sam sygnałów idiota manipuluje nowych pod tekstem "no
  • Odpowiedz
@Zadnej_przyszlosci: pewnie ktoś tam wynajmuje mieszkanie właśnie takim typom. Pewnie da się na tym dobrze zarobić no i można nimi pomiatać bo i tak przyjdą bo gdzie indziej zrobią zdjęcia na ZŁOTEJ żeby inni napewno wiedzieli że osiągnęli WIĘCEJ NIŻ RÓWIEŚNICY xd
Inna sprawa że kolesie potrafią brać kredyt żeby tam WYNAJĄĆ (tak to nie błąd xd) mieszkanie

To jest dosłownie taki poziom żenady ze normalnym ludziom nie przyjdzie coś
  • Odpowiedz